| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; super, fino uživam doma, nikamo ne moram ić ako neću i superiška... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Onako
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #5107 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Pa glava mi nije bas najbolja A koliko znam ima nas još ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5110 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? nash..sjebano nekak.. desno pluche me bol.. lol znam da je krilo..ovakk desno plucho bolje zvuchi..ma neznam..mrzovoljan sam,zivcan sam,josh nisma umorna,dobro sam,gladan sam..ma nisam gladan.. ma kaj ja znam..znash onak..shugavo ko da je nedjelja a nije..bojim se kaj bu bilo kad dojde nedjelja.. nemam nikog nemam s kiim izach na kavu nemam kaj pametnog za radit..noo full kul bzvz sam.. ono znash..kupim si tenisice prije mislim dva tjedna..uvijek dam malo vishe za tenisice jer kakti bolje su..ma jesu k..to je sve materijalizam..i gledma i sve mi se vishe gady..dobro da ja sam ih si kupio nije baka nije stari.ja ne s novcima koje sam dobio nego koje sam zaradio ne (op.a. jsoh sam mlad,ne)i kupim shugavi najk i ono evo sad tenisice dobro blatne su..al ono kozha se počela guliti..ono prvi sloj ko neki lak..ono ful odvratno..pa jebemu..nemozhe to tak.. ma joj tak sam mlad i tak vech u qur*u
__________________ daj bann |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.