| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Već je polizana ...ups. mislim oprana Kaj imaš toliki jezik da si sve sama polizala ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Kaj imaš toliki jezik da si sve sama polizala ili su ti i frendice pomogle Osječam se čudno nakon dva tjedna odmora ponovno na poslu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Umoran sam...od posla !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Dobro se osjećam, konačno me grlo više ne boli
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Pun sam sebe... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Nikako, na poslu sam ![]() Ali ipak, nema puno posla ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Naravno da nisi... Kaj god da se dogodi,ti si oslobođena svake krivnje... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.