Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se svađate sa partnerom/partnericom? u Društvo forumu; Ovisi s kakvom osobom se svađam.. ako je dečko idiot i napravio mi je nešto gadno onda sam opasna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-07, 21:59   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom?

Ovisi s kakvom osobom se svađam.. ako je dečko idiot i napravio mi je nešto gadno onda sam opasna urlam na njega, gađam ga predmetima, i sl. A ako je normalan i razuman onda mi se žao svađat.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 22:12   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 23:44   #13 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,896
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja se ne znam svađati s dečkom u klasničnom smislu riječi

Mi samo najednom skužimo da nešto ne štima ako me pita kaj mi je u tri rečenice kažem kaj me smeta ili šutim. A kada se smirim onda počnem bockati i podbadati sa dvosmislenim rečenicama. On uglavnom ne reagira na to.

Znala sam prije dignuti se i reći "idem doma!", ali nikada nisam došla do doma

Ne psujem, niti meni dečko smije psovati. To mi je nekulturno. A ne znam ni kako bi reagirala na to. Nisam naviknuta.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 11:36   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Mi samo najednom skužimo da nešto ne štima ako me pita kaj mi je u tri rečenice kažem kaj me smeta ili šutim.
ja uglavnom imam iskustva da decki opcenito NE KUZE kad nesto ne stima svaka cast ako si ti nasla nekog koji zapravo i primjeti da radi nesto krivo, a ne da mu moras stalno crtati

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:14   #15 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Ne volim da se svađam, ja nikad ne počinjem prvi, a ako ona zapošne s.... aaaaa, ti nisi normalan, koja ti je p.m. prekinem ju u sred dreke s npr. "Jesi vidla kak je moj susjed Vlado stavio dobre felgice na Golf, a, šta misliš??"
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:47   #16 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja sam vrlo bučan,
služim se argumentima i smicalicama,
ne dozvoljavam da mi se protuslovi i
moja obavezno mora biti posljednja!
Svađe uvijek riješava istom čarobnom rečenicom:

Da draga, nisam ni sumnjao da nisi u pravu.

Zadnji Uredio Maslow : 17-05-07 u 12:50.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:51   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ja sam vrlo bučan,

Hahahahaha legendo rep+!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:56   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 535
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Meni je najdraža i najčešća tehnika ignoriranjem.
najbolje pali!! iako nekad izgubim sve živce pa počnem urlati ali onda shvatim da nema smisla pa se vratim na ignoriranje!!
ignoriranje u mom slučaju zvuči: 'gle srećo ne da mi se sad o tome!'
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 13:39   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Ja sam vrlo bučan,
Svađe uvijek rješavam istom čarobnom rečenicom:

Ma da bi riječ rekla!

Zadnji Uredio MATILDA : 17-05-07 u 13:41.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 09:35   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,481
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Ja sam vrlo bučan,

hahahahaa
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: svadjanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114