| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se svađate sa partnerom/partnericom? u Društvo forumu; Ovisi s kakvom osobom se svađam.. ako je dečko idiot i napravio mi je nešto gadno onda sam opasna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Ovisi s kakvom osobom se svađam.. ako je dečko idiot i napravio mi je nešto gadno onda sam opasna urlam na njega, gađam ga predmetima, i sl. A ako je normalan i razuman onda mi se žao svađat.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Ja se ne znam svađati s dečkom u klasničnom smislu riječi ![]() Mi samo najednom skužimo da nešto ne štima ako me pita kaj mi je u tri rečenice kažem kaj me smeta ili šutim. A kada se smirim onda počnem bockati i podbadati sa dvosmislenim rečenicama. On uglavnom ne reagira na to. Znala sam prije dignuti se i reći "idem doma!", ali nikada nisam došla do doma ![]() Ne psujem, niti meni dečko smije psovati. To mi je nekulturno. A ne znam ni kako bi reagirala na to. Nisam naviknuta.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Citat:
svaka cast ako si ti nasla nekog koji zapravo i primjeti da radi nesto krivo, a ne da mu moras stalno crtati ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Ne volim da se svađam, ja nikad ne počinjem prvi, a ako ona zapošne s.... aaaaa, ti nisi normalan, koja ti je p.m. prekinem ju u sred dreke s npr. "Jesi vidla kak je moj susjed Vlado stavio dobre felgice na Golf, a, šta misliš??"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Ja sam vrlo bučan, služim se argumentima i smicalicama, ne dozvoljavam da mi se protuslovi i moja obavezno mora biti posljednja! Svađe uvijek riješava istom čarobnom rečenicom: Da draga, nisam ni sumnjao da nisi u pravu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 17-05-07 u 12:50. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 535
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? najbolje pali!! iako nekad izgubim sve živce pa počnem urlati ali onda shvatim da nema smisla pa se vratim na ignoriranje!! ignoriranje u mom slučaju zvuči: 'gle srećo ne da mi se sad o tome!' |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Citat:
Ma da bi riječ rekla! Zadnji Uredio MATILDA : 17-05-07 u 13:41. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se svađate sa partnerom/partnericom? Citat:
![]()
__________________ -misic- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: svadjanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:43.

urlam na njega, gađam ga predmetima, i sl. A ako je normalan i razuman onda mi se žao svađat.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.