| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se zovete? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 MARIN pozdrav marinima i marinama pozdrav imenjače... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se zovete? Ajd kad se svi predstavljaju (a ja tek sad vidio temu)- ja sam Tomislav...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se zovete? ja sam se u vrtiću htio zvati Ivan, a ne Karlo. htio sam se zvati Ivan zato što sam u vrtiću imao 3 najbolja prijatelja i svi su bili Ivani. I tako sam se ja htio zvati Ivan,a ne Karlo, ali sam poslije vidio da je curama nekako privlačnije ime Karlo(ne svima )i i zbog toga mi je drago što se zovem Karlo |
| | |
| | #108 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se zovete? O kako lijepo ime imaš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.