| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se zovete? u Društvo forumu; Labatun... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se zovete? ajde moram vec i to rec od kad sam stavil sliku i prikaz godina....nije fer da i to ne objavim....inace je dosta rijetko ime....bar mislim.... here we go.... zovem se....macor......!!!!...hahahahaha...... nista od mog imena jos neko vrijeme....zalim....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Fear Of The Dark | Re: Kako se zovete? ![]() Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se zovete? ajde....ajde...nagovorila si me....za tebe sve.... al nemoj se umislit... zovem se Tihomir...eto...zadovoljna...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Fear Of The Dark | Re: Kako se zovete? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se zovete? ae...more se cak i iz nicka saznat ak si dovoljno vjest....
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

nista od mog imena jos neko vrijeme....zalim....