| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako slavite rođendane? u Društvo forumu; Prije dok sam bio "mlađi" uvijek su to bili nekakvi tulumi ili cjelonoćni izlasci i obavezno oblokavanje do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | Kako slavite rođendane? Prije dok sam bio "mlađi" uvijek su to bili nekakvi tulumi ili cjelonoćni izlasci i obavezno oblokavanje do besvjesti al sad me nekako prošla volja za takvim slavljima ![]() Zadnjih nekoliko godina moje slavlje izgleda tako da pozovem par najbližih prijatelja, odemo u neki birc, popijemo piće-dva. Isto tako i oni slave, eventualno bude nekakvo roštiljanje ako to vrijeme dopušta (meni nažalost ne jer mi je rođendan po zimi ) bude dobra zajebancija, malo se zabavimo i to je to, niš mi ne fale cjelonoćni tulumi ![]() Kako vi slavite, ako slavite, svoje rođendane? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako slavite rođendane? Još sam uvijek relativno mlad pa se još uvijek oblokavamo... al već je i meni to pomalo dosadno...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? evo bas prosli u kaficu sa jedno 5 prijatelja, popili par pića, procakulali, zabavili se, rodendan prije toga odvea san drugu 5-oricu u "Velo Misto" restaurant-pizzerija, tu se najeli popili bilo je ok. Nadolazeci mozda bude veci, nekoliko gajbi otrova, na Domu, pun k ljudi koje vecinom necu znat . naravno vecina pozvanih ce bit zenskog spola.![]() Zadnji Uredio sumsko_voce : 22-10-06 u 12:00. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Kako slavite rođendane? Ja moram imat tortu i puhat svjećice ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? tulum dernek iznered šta veći... šta brojnija ekipa (ali samo ljudi koje znam + žene žene žene žene žene žene šta više žena) i neki prostor koji ne moram platit a da mogu galamit i da može treštat muzika i da se može plesat. I naravno - abnormalne količine alkohola, lakih droga i tomu sličnih opijata... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Kako slavite rođendane? ma,sve se vrti oko toga koliko ćeš popit . meni to osobno pomalo već ide na živce. uskoro mi je rođendan pa ćemo vidit kako će se slavit ali kad pogledaš kakav izbor imaš osim oblokavanja. ako ti ne piješ ili piješ malo, onda su ionako drugi pijani na tvoj račun,a ti se osjećaš izgubljen i da . da je do mene ja ga ne bi ni slavio,stvarno nimalo ne držim do toga. al red je da se ekipa počasti vidit ćemo kroz 20-ak dana kako će bit
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Kako slavite rođendane? Ja to već dugo nisam imao, zadnji put za 18 rođendan na slavlju za rodbinu (s ekipom je bila druga fešta i oblokavanje )Fali mi torta i puhanje svjećica ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? Citat:
1. počneš i ti pit; ili 2. prestaneš se družit sa pijančinama ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, rodjendane, slavite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

i obavezno oblokavanje do besvjesti
al sad me nekako prošla volja za takvim slavljima 
) bude dobra zajebancija, malo se zabavimo i to je to, niš mi ne fale cjelonoćni tulumi 

. naravno vecina pozvanih ce bit zenskog spola.