| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako slavite rođendane? u Društvo forumu; vuxs sumpora ti - jel' to neki narodnjak ??? slavim "normalno i pristojno" ..vecera s mojima ..a onda na gusti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako slavite rođendane? vuxs sumpora ti - jel' to neki narodnjak ??? ![]() slavim "normalno i pristojno" ..vecera s mojima ..a onda na gusti sok s drustvom ![]() ![]() ![]()
__________________ Are you rich? I'm single! I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? Ja ne slavim vise rodjendane ,,, primam cestitke od mnogih ,,, a da pravim neko slavlje to ne ,,, pokupim do njih 5 i odemo negdje vani na piće i tako ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 25
![]() | Re: Kako slavite rođendane? evo danas mi je... pošto je na taj dan umrla meni draga osoba prisjetim se lijepih uspomena zapalim svijeću i u tišini se pomolim...
__________________ Anđele... Tuguju ljudi za tobom jer si bio jedinstven ,a moje si nadahnuće i moj uzor... Moja je najveća želja i molitva da te što više ljudi slijedi, tvoj put i tvoju misiju, misiju ljubavi... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako slavite rođendane? zadnjih par godina idem na pizzu s ekipom, pogledamo neki crtic i zakrmimo ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? Meni je rođendan uskoro i mislim da ću pozvati prijatelje kod sebe, njih 15-ak... malo će se peći, malo piti... ... neke luđe proslave su me prošle ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? Ja pozovem ekipu doma, tj. imam uređenu konobu. I onda lijepo jedemo roštilj, pjevamo, plešemo i cugamo (neki više, neki manje). To mi je čak i bolje od izlaska jer je nezgodno zvat 20-ak ljudi van, skuplje je, a i onda bi svatko negdje drugdje pa se nikako dogovorit i uvijek je netko nezadovoljan. Privatne fešte su mi najbolje. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako slavite rođendane? nemam baš pravila, uglavnom cuganje, nekad izlazak, nekad roštiljada, nekad tulum....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, rodjendane, slavite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.