| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; meca dijete, s koje si ti planete... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Citat:
ok, kupi mi 4 čokolade, 3 čipsa, i bon od 100 kn i donesi danas u birtiju, bog ce ti platiti ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? inati se, slavonijo! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Što god da upišem u google, bar dva-tri rezultata su na croportalu. To me toliko iziritiralo da sam se na kraju odlučio registrirat. So far so good. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Preko svog prijatelja koji mi je dao za pogledat budalizacija.hr i tako listajuci slucajno sam naisao na croportal i odlucio sam se za prijavljivanje jer se volim družiti sa svakim.
__________________ Mate |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ste došli do Croportala ??? trazio sam slike od Ive Šuletić ![]()
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.