| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 27
Poruka: 93
![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? vise se i ne sjecam tocno, nesto sam trazio na google-u i izletio je croportal. Tako par puta i onda se registrirah... nisam nesto bas previse aktivan na forumu, ali eto ...
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ste došli do Croportala ??? ja sam baš tražila određeni forum..upisala u google tražilicu forum maldih teen..tako nešto ....naišla na ovaj forum...jako ,mi se dopao..i evo me sad sam tu... ![]()
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #206 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? ja sam trazila na google nesto... i ovo mi iskocila par puta. i svidjelo mi se ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #207 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Pričalo se po kvartu, pa reko da vidim kaj ima i eto svidjelo mi se ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.

,velika nedaju disati

Forum je za 5.Ban dobiješ jedino ako vrijeđaš druge.Sve drugo je dozvoljeno.