| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; tražeći slike od neke ženske... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #258 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Ja se stvarno ne sjećam a ko da je važno glavno je da sam ga našo iako ga zapravo nikad nisam ni tražio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #259 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako ste došli do Croportala ??? naravno.....ko i svaki normalni muski trazil sam slike zenskih na netu....i vidi vidi....najde mi ovaj forum.... ispocetka mi se nije dalo registrirati....al kad sam shvatil da slikice nebuju sam tak vidljive bil sam primoran (priznajem....) registrirat se.....i mislite da sam pozalil.....ma kakvi..... ekipa je prva liga....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #260 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? kao do svih velikih stvari u povijesti...slučajno
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:53.

a ko da je važno glavno je da sam ga našo iako ga zapravo nikad nisam ni tražio