| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; Trazio slike Nikoline Pisek... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #277 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako ste došli do Croportala ??? moram opet dat svoj opus.....ja nisam na ovaj forum naletio, sletio, dosao, prosao, tresnuo il kaj god jos, slucajno, nego je sve bilo s predumisljajem....brizno planirano, promatrano, i nadasve ukomponirano do savrsenstva..... pozadina svega toga je da sam slab na nase zenske celebrytije (makar ni na strane nisam nista manje slab).....a tipkanje necijeg imena u google i zatim izbacivanje imena croportal pa potom cackanje tko, sta, gdje, kako, kada, kuda, radi svoje.....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #278 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 67
![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Citat:
i ja tak isto ![]()
__________________ Arsenal F.C. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.