| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; ajde ne spamajte!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste došli do Croportala ??? ajde ne spamajte!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #385 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Šta god sam tražila na netu, prvo mi je izbacilo nešto s ovog foruma. Trebalo mi je nešto za komp na šta nigdi nisam našla odgovor, registrirala se i evo me. Samo...odgovora za komp opet nema...šmrc
__________________ |
| | |
| | #387 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako ste došli do Croportala ??? trazio sam slike od zgodnih treba i cesto naletio na croportal i vidio sam da se mora registrirat da se vidi slika i ja se regam..na pocetku sam stalno visio na tim slikama, zatim sam tek kasnie skuzio da ima jos zanimljivih stvari ovdje (mislim dae ovako vecina dosla do croportala)
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
| | #388 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako ste došli do Croportala ??? ja sam trazio neke slike, i izbaci mi croportal.... onda mi nije htio pokazat slike, pa sam se registriro i evo mene....(znam, znam nazalost) ![]()
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #390 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako ste došli do Croportala ??? zar i tebi? i meni isto..al se nisam to usudio rec da nebi ispalo da sam lud, al sad vidim da nisam jedini ![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:36.

i ev me tu

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something