| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; a stalno bi isao nesto guglat i ova stranica mi izasla,nakon nekog vremena dopizdilo i odlucio se regat pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #422 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Ja briem da sam trazhio neku sliku BMW-a, i prvi link mi je izbacilo croportal, poshto nisam mogao vidjet sliku jer nisam bio registriran, regao sam se, i ostao na forumu. Super ekipa, ima zanimljivih stvari. 5
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #424 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,255
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Sasvim slucajno u potrazi za nekim slikama ... Onda sam gledao ovaj forum i svidja mi se ... Jedino sto nisam mogao otvarati slike koje saljete ,,, pa mi je dopizdilo i registrirao sam se ... To je to ... |
| | |
| | #426 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Isto tako.Trazila nesto po internetu otvorila mi se vasa stranica a nisam bila ukljucena ni na jedan forum (svi hvalili forum hr meni bio grozan ) pa se ukljucila da vidim kak to fumkcionira svidilo mi se i ostala......
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #429 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 418
![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? Napisao sam u google "Nikolina Pišek" i pojavio se croportal.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

Grijesiti je ljudski ...