Gugl!![]()
Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Igrom slučaja .... hehehe...
Ljetovanje na otoku Viru POGLEDATI
Gugl!![]()
tražio sam slike neke hrvatske milfice, ali nisam ih mogao vidjeti, pa sam morao napraviti profil, pa sam slučajno još 2-3 puta naletio na croportal i tako je počelo. sad naletim skoro svaki dan)
ko tebe kamenom ti njega kruhom
upisao sam "nadimci za cure" i naišao na ovaj forum
Google, a i prije san zna za Forum.
A nez nesto sma trazija na netu i otvorilo mi ovo tija san komentirat al mi nije da nego san se mora logirat i logiran se ja i na kraju san svatija da je zabavno i da je doro za ubit vrime malo citat o svijetu ponudit nesto upoznat ljude![]()
... Ljepota je u oku promatraca ...
Till the end of the day
The clock ticks life Away...
prije koji mjesec sam nesto trazila i otvorim ja ovo, malo sam teme pogledala..i tako sve sto me zanimalo procitala (imamo vrlo mastovite clanove..haha).. ii sad prije nekoliko ja opet nest upisala i opet mi otvori ovu stranu i ja sva u zaru borbe htjela bih kommat al mi forum neda..i nist, ja se registrirala i sad ubijam dosadu...
You can call me PCD
bezveze,tražio kopao nešto za aute neke i pogledao na vašem portalu regao se......
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
onako , slučajno - tražila dobar forum...
upiso sa m u google croportal![]()