| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste došli do Croportala ??? u Društvo forumu; I ja sam slučajno naišao preko googla!!! SUPER JE!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo, kako sam naslov govori, mene zanima, tj. bilo bi mi interesanto ćuti vaše priče kako ste stigli na ovaj forum. Ja sam jednog dana u srpnju 2006, otvorio google i u search bar ukucao ove riječi, citiram: Citat:
Slay (svaka čast) što je mene naganjalo da dolazim na ovaj forum. hehehe ![]() Ajde da sada ćujem vaše priče ![]() | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako ste pronašli ovaj forum? Aaaaah davno je to bilo... vidio sam na nekom forumu reklamu na croportal... još onda onaj žuti portal dječji... kiki je onda imo nekih 15-16 godina ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako ste pronašli ovaj forum? I ja sam tražio Moniku Kravić. Nakon registracije par tjedana sam samo skidao slike i filmove bez ijednog posta a onda sam ničim izazvan počeo pisati i eto....
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Purger | Re: Kako ste pronašli ovaj forum? Meni je buraz pričao da je član nekog foruma i bla,bla,bla... Tako sam i ja završio ovdje !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #76 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste došli do Croportala ??? mislim da su ključne riječi bile - Tatjana Jurić ![]() i našao more slika od Jurićke i ostao na najboljem forumu dosad, a registriran sam na hrpu njih ![]() |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako ste došli do Croportala ??? hmmmm...prije manje od pola sata,trazila nest na guglu,i eto naisla na vas...i slucajnim klikom misa,na ekranu mi se pojavi registriraj se...i eto,ispunim "sve" sto treba...i eto...povijest mog registriranja...hahahahaha ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, dolazenje, search, trazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.