| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste proveli Valentinovo?? u Društvo forumu; vjerojatno ću ga provest između knjige i TVa, u zagrljaju mog najvjernijeg četveronošca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? vjerojatno ću ga provest između knjige i TVa, u zagrljaju mog najvjernijeg četveronošca
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? bia u doktora,neam partnericu pa cu veceras gledat neki film sam,dobia sam puste cokolade od sestre i stare koe sam podilia okolo ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? evo ovako,za sve one koji nemaju nikoga kraj sebe za valentinovo......JA VAM ZAVIDIM-10000 puta je gore imati za valentinovo nekoga pokraj sebe i da te odjebe kao majmuna....zato ovako nemaš nikoga pa te nema tko niti povrijediti.... znam da ću zažaliti kada se ohladim što ovo pišem ali zaboli me...naime ja sam svom mužu kupila poklon,napravila malo posebniji ručak (ono što on voli),a on je došao kući sa rukama u džepovima,nije htio niti pogledati šta sam mu uzela jer kao ono glumi "koji kurac si mi uzimala išta,valentinovo je glupost i te fore" nažderao se i otišao leći..... pa sad vi meni recite-DA LI JE BOLJE BITI SAM ZA VALENTINOVO ILI IMATI TAKVOG KRETENA KRAJ SEBE...ISPRAVKA,JOŠ GORE,BITI UDAN ZA NJEGA.... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? spavao sam do 3...sad zujim po forumu i po stanu...kasnije neko pivo će uletit...možda i nešto masno za pod zube...navečer možda van... sve u svemu jedan normalan dan....
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

....