| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste proveli Valentinovo?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm ivana bez nervoze, shvatiti če kad tad .... ma joj znaš šta sve više i viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? ma joj znaš šta sve više i više mislim da neće... znaš kako se kaže-starog konja se ne uči sedlati... ma nije on meni morao ništa kupiti,ali ono bar neki znak pažnje...al nema veze...samo sam htjela utješiti one koje nemaju curu,dečka....da može biti gore. evo bar me poljubac oraspoložio.... ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Mi već 3 dana slavimo Valentinovo... ![]() uglavnom, uz 1000 sitnica koje smo si poklonili, najveći poklon su neke stvari koje smo si međusobno izjavili i prekrasni trenuci koje smo zajedno proveli.. ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Saw baza Godina: 18
Poruka: 45
![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Kako sam proveo valentinovo. Dobro pitanje. Evo ovaj moj topic sve objašnjava: Da bar mogu vratiti vrijeme... Proveo sam ga nikako. Glupo, bezveze, u suzama...
__________________ Hello Michael,i want we play the game. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 63
![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Mene je moja ženica jako ugodno iznenadila! Idem ja na posao, otključam auto, otvorim vrata, a na tabli preko volana stoji mala Milkina bombonjerica u obliku srca s porukom. Slatko!!! Inače imam zatamnjena stakla pa nisam skužio da je iznenađenje u autu sve dok nisam vrata otvorio. Nisam neki romantičar, al sam se rastopio dok sam vidio... Odmah sam se vratil u kuću da im sam svakoj po još jednu pusu. :-)
__________________ Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru... ]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

....