| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako ste proveli Valentinovo?? u Društvo forumu; I mene je moja draga (cura) ugodno iznenadila sa poklonom, premda nismo jako dugo skupa pokazala je da me jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? I mene je moja draga (cura) ugodno iznenadila sa poklonom, premda nismo jako dugo skupa pokazala je da me jako dobro poznaje... i sad mi je zao sto se ja jos nisam vise potrudio oko svega, ali nadam se da cu imati vremena jos to nadoknaditi ...
__________________ Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Citat:
![]() ali ajd ako te pusa oraspoložila, drago mi je ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako ste proveli Valentinovo?? Citat:
A, kako sam proveo Valentinovo: Kupio trima curama iz razreda poklonio psiće(plišene) i čestitao im Valentinovo!!! Mislim ipak sam ja jedini u razredu bio koji je to učinio pa se moram pohvaliti!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.