| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako štedite novac? u Društvo forumu; Jel odvajate novce kada posebno na stranu, jer ja nikak ne uspijevam nikada ništa uštedjeti, sve uvijek potroš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Kako štedite novac? I ja nisam baš štedljivi tip...što bi volio biti al ne ide.Kad imam ne mogu se suzdržat a da ne potrošim !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Kako štedite novac? Ja ne odvajam posebno na stranu jer mi plača sjeda na bankovni račun pa ono kaj ne potrošim ostane na računu u banci. Štedio sam jedino sad zadnjih 5 godina u stambenoj štedionici, al i te novce sam digao čim sam mogao i uložio u auto ![]() Sad mi dio plače ode na kredite a ostatak potrošim tako da vrlo malo mogu ušparati ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako štedite novac? Ne štedim posebno al nisam rastrošan pa uvijek imam ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: Kako štedite novac? -sindikalna štednja u firmi (kasa) -životno osiguranje -tegla sa kovanicama (čim još otplatim auto bude i stambena štednja). nisam baš previše rastrošan, to mi i cura kaže pa mi ona obično kupi nešto za obleku, pa me je sram, pa moram si onda i ja kupit. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, novac, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

Peace.Love.Unity.Respect