| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako štedite novac? u Društvo forumu; Imam osobnu bankaricu (tj. oženjen sam). Novca nemam jednako kao i ranije, ali vidi vraga, malom za autić, dva, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Stambena štednja, dva životna osiguranja, oročena devizna štedna knjižica, oročena kunska štedna knjižica... A i nisam nešto osobito rastrošan... uglavnom izlasci sa ekipom, benzina (točnije: nafta) za u auto, obnova garderobe samo kad je to APSOLUTNO NEOPHODNO, pretplata za Poljud za utakmice Hajduka, tu i tamo neko gostovanje (danas slabije nego prije - jebi ga, radi se) - i to je to. Srećom, još nikad mi se nije dogodilo da ostanem totalno dekintiran.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Uvijek se trudim imat neke novce na računu jer stvarno nikad ne znaš kad moš bez posla ostat, a ne volim od mame uzimat.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #14 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? štediti novac? kako? nema šanse, meni nikad dosta.. novac je da se troši. popije i tako dalje.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? 2 x stambena štednja, 2 x životna i jedan poseban kunski račun ali na njega sam uspio staviti 150 kn od kada sam ga otvorio (prije 6 mjeseci). Inače ne volim ostati bez novca, ali nije da živim "ekonomično". Ako mi se nešto jede, kupim si. Ako mi se sviđa neki odjevni predmet, kupim ga. Ako mi se nekamo ide, odem.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? hm, od kad mi je istekla stambena štednja, otvorio sam novu s petinom ušteđenog iznosa. ostale četiri petine sam uložio u investicijski fond i u roku od 2 dana zaradio nekih 29 eura... nije loše, ha? prije sam bio skeptičan glede investicijskih, ali malo sam pratio ovaj u koji sam uložio, i nadam se da će nastavit dobro poslovat. ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Ako znaš sa fondovima ili dionicama mogu ti pružiti fenomenalnu zaradu, ali te takožer mogu gadno osiromašiti. Ja osobno nisam nikada ulagao ali imam namjeru u bližoj budućnosti.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Slijedecih 30 godina svaki dan 21 kunu na racun i imate milijun za 30, jedino sto se bojim da ne otegnem a lovu ne spiskam ;D Inace sracunajte koliko spickate na duvan, znam osobu koja bi spickala do 1000 kuna mjesecno, a 7000 kuna je put u kubu na 15 dana za dvije osobe mislim. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako štedite novac? Prije nisam ništa štedio, ali zadnjih par godina uplaćujem životno osiguranje i trudim se nešto para staviti u banku na račun.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, novac, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.