| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako štedite novac? u Društvo forumu; nemam ja para za štednju, naprotiv...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? u fondu i devizama hehe..... posudim ih pa ne tražim duuuuuuuugo natrag!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kako štedite novac? Ja sam uvijek znala uštedjeti, ali onda uvijek redovno nekome od mojih zatreba novac pa ga dam Tako da nikad nisam uspjela nešta za sebe uštedjeti Samo za druge Žalosno, ali istinito ![]() A trošim kao i svaka žena.....da je to strašno....samo nekako bolje i sigurnije se osjećam i kad je nešta na strani ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,050
![]() | Re: Kako štedite novac? Ma kakva štednja? Zašto? Što će mi novac kad budem star i bolestan, novac ne kupuje mladost i sreću. Kad imam, trošim, kad nemam, stegnem remen i to je to!
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, novac, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.

Tako da nikad nisam uspjela nešta za sebe uštedjeti
Samo za druge
Žalosno, ali istinito