| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako štedite novac? u Društvo forumu; manje svote (od honorarnih poslića) držim na banci pa mi se bar čini da racionalnije trošim. ozbiljnije cifre ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? manje svote (od honorarnih poslića) držim na banci pa mi se bar čini da racionalnije trošim. ozbiljnije cifre devizne štednje oročujem.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Desava se ponekad da ustedim povecu svotu, ali ne trudim se mnogo, tj ne ogranicavam sebe, trosim koliko mi treba, pa ako se nesto odvoji u stranu, tim bolje, sto se desava recimo onog meseca kad ne kupim neku 'krupnu', odnosno skupu stvar,...ali kada se kupuje, onda sva ustedjevina zna da prsne za nekoliko sati!!!
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 02-01-08 u 21:23. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako štedite novac? štedim tako što više ne kupujem gotove sokove nego one na slaganje.... ![]() keš sa strane nemogu uštedit.. nema teorije s mojom malom plačom i mojem uživanju i provođenju ![]() ah, ko klinac imo neku štednju.. čak i oročenu i čak jednom starom posudio 100marona! Uuuu... kako sam ga kamatario XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Prije sam sve spiskavao u auto, sad odlazem par soma u fondove. I počet ću lagano u stambenu stednju somove ulagati. Na par strana i fina lovica ce se skupiti. A orocena stednja mi je nekako banana jer nemrem bas lovu iscupat kad hoću. A zivotno mi je bas banana.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Kako štedite novac? Iman u kuzini jednu veliku bocu od jegera i u nju ubacivan sicu i kad sam dobro raspolozena zamotan papirnatu i ubacin. Najgore onda kad mi nestane love gledas u to pa se mislim kako izvuci to ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, novac, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.