Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako štedite novac? u Društvo forumu; manje svote (od honorarnih poslića) držim na banci pa mi se bar čini da racionalnije trošim. ozbiljnije cifre ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 20:44   #51 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Kako štedite novac?

manje svote (od honorarnih poslića) držim na banci pa mi se bar čini da racionalnije trošim. ozbiljnije cifre devizne štednje oročujem.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 21:19   #52 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Desava se ponekad da ustedim povecu svotu, ali ne trudim se mnogo, tj ne ogranicavam sebe, trosim koliko mi treba, pa ako se nesto odvoji u stranu, tim bolje, sto se desava recimo onog meseca kad ne kupim neku 'krupnu', odnosno skupu stvar,...ali kada se kupuje, onda sva ustedjevina zna da prsne za nekoliko sati!!!

Zadnji Uredio white devil : 02-01-08 u 21:23.
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 21:22   #53 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Zavrsila telefonski razgovor...
štediš tako da završiš telefonski razgovor

Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 21:23   #54 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Zavrsila telefonski razgovor...
Kriva tema
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 20:49   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

štedim tako što više ne kupujem gotove sokove nego one na slaganje....
keš sa strane nemogu uštedit.. nema teorije s mojom malom plačom i mojem uživanju i provođenju

ah, ko klinac imo neku štednju.. čak i oročenu i čak jednom starom posudio 100marona! Uuuu... kako sam ga kamatario XD
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 20:55   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Kupujem samo nuzne stvari-pivo,vino,medicu,toaletni papir, i mesinu!

Ostalo skupljam poput hrcka!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 20:59   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Prije sam sve spiskavao u auto, sad odlazem par soma u fondove. I počet ću lagano u stambenu stednju somove ulagati. Na par strana i fina lovica ce se skupiti.
A orocena stednja mi je nekako banana jer nemrem bas lovu iscupat kad hoću. A zivotno mi je bas banana.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 08:51   #58 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

na žalost kod mene je surova hrvatska zbilja...imam stambeni kredit tako da je nemoguće nešto uštediti
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 08:58   #59 (permalink)
Dps

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,280
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Nasa sam novi nacin...sve dam onima koji nemaju, a bog ce mi duplo vratiti
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 11:23   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Iman u kuzini jednu veliku bocu od jegera i u nju ubacivan sicu i kad sam dobro raspolozena zamotan papirnatu i ubacin.
Najgore onda kad mi nestane love gledas u to pa se mislim kako izvuci to
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, novac, stednja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
BIOS postavke i ostalo daMassa Računala 23 17-04-07 22:20
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Bios Kristijan Računala 2 20-09-05 21:58

Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113