| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako vam netko razjebati dan u sekundi!!! u Društvo forumu; Eto ukratko... pišite svoja iskustva... ja ču svoje od ujutro.... Probudio sam se superrrrrrrrrrr volje, došao na posao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Kako vam netko razjebati dan u sekundi!!! Eto ukratko... pišite svoja iskustva... ja ču svoje od ujutro.... ![]() Probudio sam se superrrrrrrrrrr volje, došao na posao presretan..... i dočeka me mail...i to ne bilo koji nego ovaj: Irm, Your account on *JEDAN FORUM* has been locked because someone has tried to log into the account with the wrong password more than 5 times. The person trying to log into your account had the following IP address:************ e sad ja pitam i kežam, pa jebem ja ljude što nemaju pametnijeg posla nego kopat po tuđem usernameu, ko da če nači neznam šta...................... ![]() mislim katastrofa, kud ovaj svijet ide......!!!!!!! eto.... IP adresu nisam pisao ovdje namjero zato što mi se provjerava sad sve u T-Comu i kroz današnji dan ču saznati tko je to bio..... i moram priznati da če bit veselo toj osobi.... ![]() ![]() ![]() sad mi je več lakše pošto sam se izjadao.... pusa ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! Ok. Hvala na objašnjenju, sad je i meni lakše, znam da nisam ja...... ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.