| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako vam netko razjebati dan u sekundi!!! u Društvo forumu; Niti ja??????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! Niti ja??????
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! nitko.......... ![]() treba malo vremena proći... odnosno moram saznati ime toga nekoga .....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! to če bogami trebati... jer jako je teško da ču saznati ali se iskreno nadam.... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! ja fakat puno tog moram nauciti...jer da te i tu ljudi hoce sjebat... mislim... znam da moj identitet na forumu nije toliko interesantan ko tvoj ,irm ...al fakat si sad idem promijeniti password,ipak je prejednostavan...smijeno mi je to,katastrofa sam |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako vam netko razjebate dan u sekundi!!! Probudila se, otišla na Net, otvorim mail i profesorica me posrala kako su članci za seminar u knjižnici, a ne u skriptarnici i da to znači da nisam bila u knjižnici tj. da nisam pročitala zadanu literaturu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.

...al fakat si sad idem promijeniti password,ipak je prejednostavan...