Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakve čajeve pijete? u Društvo forumu; Pijete li čajeve i kakve čajeve pijete i volite, iz čega pijete i imate li kakve rituale poput engleza u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-11-07, 00:24   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Kakve čajeve pijete?

Pijete li čajeve i kakve čajeve pijete i volite, iz čega pijete i imate li kakve rituale poput engleza u stilu "čaj u pet", ili pijete samo kad ste bolesni, pijete po ljeti samo hladne čajeve....????

Ja otkako sam prestao piti kavu, ušao sam u svijet čajeva, iako još jako malo znam o njima, otkrio sam TWININGS čajeve, zakon su i pijem redovito Earl Grey čaj koji je u stvari crni čaj ali obožavam njegov okus i miris još više nego što sam to prije sa kavom, pijem ga dosta često, vjerovatno iz razloga kofeinskog nedostatka, i mogu reć da je jak diuretik.
Neću reklamirati jednu firmu, ali imaju Twinings čajeve, a ima ih i u Konzumu, skuplji su naspram drugih ali i neusporedivo bolji.

Zanima me samo ako neko naiđe u Zagrebu ili negdje drugdje na ovakve čajnike sa šalicom (vidi sliku).
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg AP803401b.jpg (8.3 KB, 2 pogleda)

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...

Zadnji Uredio pharaoh : 16-11-07 u 00:33.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:27   #2 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Kakve čajeve pijete?

pijem vocne cajeve..i da..ljeti ledene chajeve..mrzim kamilicu sipak borovnicu fuuj

dobar mi je mislim da je cedevita banana višnja?
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:28   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Od mente.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:30   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kamilica

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:35   #5 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,216
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kamilica, menta, jagoda, borovnica, naranca... Ma sve osim šipka, obozavam cajeve.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:44   #6 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

evo ga, ovaj pijem , i još preporučujem bilo kakav ili rooibos ili zeleni sa okusom vanilije ili baš čaj od vanilije ali sa malo mlijeka, zaaaakon.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 090018.jpg (27.0 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg 090042.jpg (30.9 KB, 2 pogleda)

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:48   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Nisam baš k'o Kinezi koji kažu 'bolje tjedan dana bez hrane nego jedan dan bez (zelenog) čaja'- kad sam bolestan ne pijem baš čajeve, a prije sam znao piti Earl Grey i šipak-hibiskus. Sad s vremena na vrijeme popijem zeleni čaj... Od voćnih, popijem borovnicu.
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 06:23   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

čajeve pijem svakodnevno...najčešće voćne, jagoda i vanilija, jabuka i cimet, marelica....

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 07:17   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ne pijem kavu, često pijem čaj prije spavanja. Šipak, menta, lipa... Najveća šalica kakvu još niste vidjeli, bez šećera, s medom. Nije mi neki ritual.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 07:54   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...........volim čaj od mente, kamilice & borovnice...............ove druge ne, nisu mi tako fini.........

..........nemam nikakav ritual, niti ih pijem svakodnevno, nego kad mi "padne na pamet"...............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: caj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108