| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakve čajeve pijete? u Društvo forumu; zaboravio sam napomenuti..moj #1 kojeg pijem..uvin H... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? Svakodnevno pijem čaj, nevolim crvene čajeve (tipa šipak i ostale varijacije na temu. Najčešće zeleni čaj ili kamilicu; volim od lipe, koprive, mente, crni čaj (s mlijekom), a i uvin - H čaj (bubrezi...) i pijem ih bez šećera ili meda, eventualno limun.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? Čaj od kamilice obožavam,volim i zeleni čaj i neki voćni...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? Super tema jer ovi svi čajevi od voća zapravo nisu čajevi, pravi čaj je samo čaj od biljke čajevca ako se ne varam. Ja uživam u ispijanju čajeva i to su mi baš svakodnevni rituali. Kupujem ih u Kući zelenog čaja, imaju super okuse. Pijem bijeli, zeleni i razne varijacije na njih. Stvarno ima egzotičnih okusa... Najzdraviji je (koliko znam) bijeli a za prevenciju od raka su zeleni. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? Volim piti čajeve, baš svakakve - zeleni, svakakve voćne, menta....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? kak uopće ne pijem kavu, navukao sam se na čajeve i pijem ih skoro svaki dan. i po ljetu i po zimi. najviše različite mješavine crnog i zelenog čaja, zatim bijeli, mentu, kamilicu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: caj |
« Boje
|
Gdje stanujete ???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.