| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakve čajeve pijete? u Društvo forumu; višnja-banana,šumsko voće,ma eto tak neke voćne uglavnom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? ...wtf??....ne pijem to uopće....haha, da engleski čaj..jednom sam probala to i zamal se na brata izbljuvala gadno...
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakve čajeve pijete? ja sam počela pit bijele čajeve....zato što su jako zdravi i imaju neka svojstva koja ostali nemaju....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| wayward | Re: Kakve čajeve pijete? hah, vidiš zanimljivo, ja pijem po dva do tri čaja dnevno, cijelu zimu, i bolestan bio nisam, čak nisam ni obalavio, tu i tamo koji kih.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
![]() | Re: Kakve čajeve pijete? pijem samo kad sam prehlađena - isključivo kamilica sa limunom i medom
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: caj |
« Boje
|
Gdje stanujete ???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:33.

gadno...