| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvi ste bili kao mali? u Društvo forumu; ja sam bio užasno hiperaktivan, non stop sam divljao, morao nešto raditi, uvijek neka sranja nikad nisam bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? a ono, zajeban a isto tako i dobar, nikad zahtjevan..a kad geldam danasnju djecu uvijek neki kurac traze da im se kupi..razmazena derista.. ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? ja sam bio miran i povućen klinac, nikada ništa nisam tražio da mi se kupi, nikada nisam bio zahtjevan, tu i tamo neki pićvajz.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Veteran | Re: Kakvi ste bili kao mali? Citat:
![]() A ni sad nisam puno drugačiji
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Uuuhh... bio sam zajeban. Nemiran, neposlušan, uvijek sam neke pizdarije izvodio, bježao, divljao, trčao, nikad na miru, nikad doma... Jedino sam bio relativno pristojan u školi... Ali sam također bio i smotan, stalno sam padao, lomio se, padao s bicikle, s motora, iz broda, ajme majko... Do 15 godine sam bar jednom slomio obje ruke, obje noge, par rebara, prste na rukama, nogama, ključnu kost... Kasnije sam se odjednom smirio i pretvorio se u intelektualnog štrebera... Moji i dan-danas sumnjaju da je ta čudnovata promjena osobnosti rezultat prikrivene šizofrenije ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? jako zločesta....nisam priznavala nikakav autoritet..jedino se tate bojala....a kad bi trebalo navečer ići kući mama me morala lovit jer sam bježala i htjela se ostat još igrat...uvijek neka sranja su bila sa mnom... A opet mi kažu da su me obožavali svi, da sam bila preslatka...mala princeza...ukućane sam zabavljala pjevanjem i plesanjem ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Citat:
Evo znam, ali baš znam da ćete me napast da generaliziram i ovo i ono... ali jednostavno moram reć - PRAVO ŽENSKO!!!!! BTW - ista takva je bila i moja sestra. Ko da nju slušam. I nju su svi zvali "princeza" i "šećer". A da ti možda nisi moja sestra i koristiš se pseudonimom Wamp? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvi, kao, mali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 17:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.

: 
pametni znaju 
A da ti možda nisi moja sestra i koristiš se pseudonimom Wamp?