| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvi ste bili kao mali? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp o pa hvala ja i jesam pravo žensko nemam brata ni sestru Nema na čemu... pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Citat:
Ooooo... jedinica? Mamina i tatina mezimica... Pa to je baš super... ja sam uvijek bio ljubomoran na jedince Srećom, moja sestra je najveća faca koju sam ikad vidio, tako da mi nije nikad bio problem što imam sestru...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? pa i nije super..ja sam oduvijek htjela imati starijeg brata...a i kad si jedinac odmah ti ljudi lijepe etikete..ali boli me kita...bolje da sam razmažena nego da mi je nešta falilo
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Ma razmaženost je karakterna osobina koja nema veze sa brojem braće/sestara... čovjek može bit razmaženi gotovan i ako ima 15 braće i sestara, a može bit i normalan ako je jedino dijete... bitno je kako se roditelji postave... A kakve ti etikete lijepe? Recimo, ja nisam jedinac a meni su u školi na leđa lijepili svakakve etikete - npr. FUCK ME IF YOU'RE A WOMAN (dobro, tu sam sam sebi nalijepio), NE ZNAM VOZIT, KICK ME... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Pa evo - meni je to super. A oni koji ti to govore su kreteni. Kad ti drugi put netko tako nešto kaže, uputi ga meni da ga tužim zbog klevete. I da ga razbijem ko beba zvečku. OK?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Bio sam živahan, neposlušan, ali i dobar, iako su me dosta mazili, nisam bio razmaženko ili cendravac ko današnji klinci. Za mene su uvijek govorili da sam buntovnik s razlogom i da sam mali dečko ali veliki frajer, jer su curice trčale za mnom, a ja sam bježao od njih... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakvi ste bili kao mali? Ja sam bio miran i povučen i sad sam takav... osim kad sam u svojem društvu... Kao mali isto nikad nisam tražio da mi se nešto kupuje, uvijek sam bio skroman... a ni sad nisam previše rastrošan...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kakvi ste bili kao mali? ja sam bila dobra,mirna i umiljata curica! prava mala tatina princezica! ali s pubertetom se to sve promijenilo! pokazala sam da i ja imam papreni karakter! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvi, kao, mali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:57.