| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvi ste bili kao mali? u Društvo forumu; kako kad. nekad sam bila umiljato čeljade a nekad divlja curica koja se stalno igrala sa dječacima ispred kuće... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? kako kad. nekad sam bila umiljato čeljade a nekad divlja curica koja se stalno igrala sa dječacima ispred kuće ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Jedinica,al ne i razmažena kaj svi misle!Ko mala sam bila dobra i poslušna!Starci su mi bili strogi i nisu mi dali da se prenemažem!Jedino sam ko mala beba non-stop kreštala,a šta češ! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Ma ja sam uvijek brijala nešto svoje.. Nisu mi nikada bile zanimljive one curice koje su igrle lastik ipred zgrade jer su se stalno svađale. Obukla bih se u roza od glave do pete i utrkivala se s dečkima i gradila nekakve dvorce i kuće i štatijaznam. Oni su uvijek imali bolje ideje za zabavu Voljela sam se družiti s odraslima. Stalno sam išla "na kavu" kod nekih teta susjeda i pričala s njima (jadne one, ali sad kažu da sam im bila super). Kad sam krenula u 2., 3. razred sam se skulirala i našla si prijateljice s kečkama. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Bila sam zvijezda u obitelji, jedino dite u siroj obitelji i svi su me stalno nagovarali da plesem i pijevam, a ja bi umirala od srama kad bi me svi poceli gledat. ![]() Obozavala sam se s ocem vozit na motoru,i stalno sam visila u garazi kad bi nesto popravlja i dodavala mu kljuceve i svicice. Pa sam divlje vozila biciklu, jer sam se igrala da mi je to motor, i naravno stalno dolazila placuci krvavih kolina doma. Uvik sam morala bit glavna i u centru paznje, i uvik sam imala ideje sta cemo radit. E i bila sam toliko brbljava, da je u jednom trenutku mama kleknula ispred mene i molila me da prestanem vise pricat... ![]() Tocnije bila sam mala teroristkinja, iako mi moji kazu da sam bila preslatka i dobra za razliku od moja dva brata koji su sad u tim godinama.. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvi ste bili kao mali? evo bas u susjedstvu ima jednog susjeda/klinca od kojih 4-5 godina...svaki dan nesto cendra, kmeca i kmeči...i onda meni moja majka govori kaze sam ja bio zlatno dijete iako sam imao svojih situacija kad sam radio pizdarije i nesporazume i bio totalno ne podnosljiv... a kako bilo da bilo, ja kao klinjo sam sebi bas bio super ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakvi ste bili kao mali? ne sjecam se kakva sam bila ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Bio sam dosta povucen i slabasan. I time uvijek zrtva bullinga. To je rezultiralo time što danas obavezno uvijek podjebavam sve zive oko sebe i sto sam prgav.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvi, kao, mali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!