| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvi ste bili kao mali? u Društvo forumu; uzasno smotan,hiperaktivan,pristojan...sa ja znam... sam su mi to rekli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakvi ste bili kao mali? Miran, tih i povučen. A vidi me sad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Bila sam mirna i sramežljiva. Obožavala sam se igrati malim autićima i najsretnija sam bila kada sam dobila tepih na kojoj je nacrtana cesta!!!! A onda....je ušao vrag u mene!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakvi ste bili kao mali? jooooj taj teeepiiihhh... to mi je bila jedna od najvecih zeljaa... koju mi starci nikad nisu ispunili... zato cu ga kupit svom djetetu pa cu se igrat s njim btw. i ja sam se uvijek igrala s auticima, cure i natezanje s barbikama mi nikad nije bilo toliko zanimljivo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakvi ste bili kao mali? p'da, tad si bio mali, a sad si veliki ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakvi ste bili kao mali?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvi, kao, mali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

bila sam dobra curica sa povremenim ispadima

btw. i ja sam se uvijek igrala s auticima, cure i natezanje s barbikama mi nikad nije bilo toliko zanimljivo