| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvi ste bili kao mali? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvi ste bili kao mali? Kao mala... "kao" ![]() Znam po priči da sam puno plakala, a kad bi me pitali zakaj plačem odg je bio plače mi se i znam da su me nosili na zavjete zbog toga - nije pomoglo. ![]() Jako sam rano propričala i prohodala. Voljela sam se igrati i raditi lutkama robicu pa ih oblačiti... Rano sam naučila čitat i pisati. Kao mala bila sam jako bistra. Sad sam samo mala. ![]() edit: o da "bila" sam jako smotana - 5x trgala ruke, 1x razbila glavu i 1x isčašila nogu... ogrebotine, modrice i sitnice su zanemarive ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 18-12-07 u 18:09. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvi ste bili kao mali? ajme...bila sam grozna ![]() stalno sam vrištala i derala se ![]() i bila sam ko pravo muško....ganjala mačke sa ive_ri,tj bolje je pitanje šta on i ja nismo sve radili...od ganjanja mački do gađanja amulama,špijuniranja susjeda,.... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakvi, kao, mali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:35.

i znam da su me nosili na zavjete zbog toga - nije pomoglo.