| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; bilo je i prije jedna tema, ali davno pa otvaram novu? Baš me zanima mišljenje. Evo mene boli kurac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? bilo je i prije jedna tema, ali davno pa otvaram novu? Baš me zanima mišljenje. Evo mene boli kurac za njih, niti ih primjećujem niti vidim, i kad bi ih vidio samo bi im se smijao, ne bi ih niti tukao niti ništa, jebe mi se. Neka rade što god žele, ali im ne bi dozvolio brak, usvajanje djece i ostalih gluposti |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Nemam sta sad tu filozofirat..slazem se s tobom, ali da mi priđe i tako neke šeme dobio bi po pički samo tako...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Nemam nikakvo mišljenje o njima. Točnije, moje je mišljenje da nemam mišljenje. Uopće ne razmišljam o njima. Ko hoće, nek izvoli... samo neka mene ne diraju. Malo mi ide na živce u zadnje vrijeme ima ih svugdje, te na vijestima, te u filmovima, te u serijama, te po novinama... malo previše... A inače - baš me briga. Ako je netko homoseksualac, negov problem. To se mene ne tiče.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ah, da - šta se tiče ozakonjivanja "homoseksualnih brakova" - pa šta se tu ima ozakonit? Brak je po definiciji "zajednica muškarca i žene". A postoji i "izvanbračna zajednica", koja ima iste učinke kao i brak u smislu podjele imovine i takvih stvari... pa neka se homoseksualci strpaju u tu kategoriju "izvanbračne zajednice" i onda kad se posvade i prekinu, vrijede ista pravila za podjelu zajedničke imovine i sl. A šta se tiče usvajanja djece - s time se nikako ne bih složio. Ako je homoseksualizam nečiji izbor, onda mora prihvatit i posljedice tog i takvog izbora, a jedna od njih je - NEMA DJECE. I gotovo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Da li su tema isključivo muški homoseksualci ili homoseksualci općenito. Jasno je da muški homoseksualci ne mogu imati djecu, ali većina je prethodno bila u heteroseksualnom braku. Neki od njih su skrbnici svojoj djeci. Da li im treba dozvoliti da budu skrbnici svojoj djeci ili im treba djecu oduzeti? Da li lezbijke koje su same rodile svoju djecu imaju pravo tu djecu odgajati?? |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.