Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; bilo je i prije jedna tema, ali davno pa otvaram novu? Baš me zanima mišljenje. Evo mene boli kurac ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-06, 12:50   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

bilo je i prije jedna tema, ali davno pa otvaram novu?

Baš me zanima mišljenje.

Evo mene boli kurac za njih, niti ih primjećujem niti vidim, i kad bi ih vidio samo bi im se smijao, ne bi ih niti tukao niti ništa, jebe mi se.

Neka rade što god žele, ali im ne bi dozvolio brak, usvajanje djece i ostalih gluposti
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:54   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

Nemam sta sad tu filozofirat..slazem se s tobom, ali da mi priđe i tako neke šeme dobio bi po pički samo tako...

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:54   #3 (permalink)
Luc
Starter

Datum registracije: 29-05-06
Poruka: 13
Luc se izdvaja iz mase

Ne smetju mi uopce. Tko smo mi da im sudimo!
Ali protivim se ozakonivanju braka i usvajanju dijece.
Luc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:55   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Tuđu guzicu nećem, a svoju nedam!
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:55   #5 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Nemam nikakvo mišljenje o njima. Točnije, moje je mišljenje da nemam mišljenje. Uopće ne razmišljam o njima.

Ko hoće, nek izvoli... samo neka mene ne diraju.

Malo mi ide na živce u zadnje vrijeme ima ih svugdje, te na vijestima, te u filmovima, te u serijama, te po novinama... malo previše...

A inače - baš me briga. Ako je netko homoseksualac, negov problem. To se mene ne tiče.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:56   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Black
Tuđu guzicu nećem, a svoju nedam!

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:56   #7 (permalink)
Luc
Starter

Datum registracije: 29-05-06
Poruka: 13
Luc se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: slay
Nemam sta sad tu filozofirat..slazem se s tobom, ali da mi priđe i tako neke šeme dobio bi po pički samo tako...
nisi bas tolerantan!:čekić
Luc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 12:58   #8 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ah, da - šta se tiče ozakonjivanja "homoseksualnih brakova" - pa šta se tu ima ozakonit?

Brak je po definiciji "zajednica muškarca i žene". A postoji i "izvanbračna zajednica", koja ima iste učinke kao i brak u smislu podjele imovine i takvih stvari... pa neka se homoseksualci strpaju u tu kategoriju "izvanbračne zajednice" i onda kad se posvade i prekinu, vrijede ista pravila za podjelu zajedničke imovine i sl.

A šta se tiče usvajanja djece - s time se nikako ne bih složio. Ako je homoseksualizam nečiji izbor, onda mora prihvatit i posljedice tog i takvog izbora, a jedna od njih je - NEMA DJECE. I gotovo.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 13:05   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ha čuj da i meni priđe sa nekim šemama, dobio bi po pič...

ma ja im ne bi ni brak dopustio

i da previše se reklamiraju posvuda
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 13:09   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Da li su tema isključivo muški homoseksualci ili homoseksualci općenito.
Jasno je da muški homoseksualci ne mogu imati djecu, ali većina je prethodno bila u heteroseksualnom braku.
Neki od njih su skrbnici svojoj djeci.
Da li im treba dozvoliti da budu skrbnici svojoj djeci ili im treba djecu oduzeti?
Da li lezbijke koje su same rodile svoju djecu imaju pravo tu djecu odgajati??
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111