| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay sumnjiv si mi ti zagi, da te nije koji opalio straga A daj nemoj, pa šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? već sam zaboravil dal sam komentiral ovu temu al ponovo bum pederi su genetska greška isto kao što su oni sa posebnim potrebama . to znači da bi za pedere trebala postojat ustanova i zvala bi se pedernica (za retardirane je debilnica) ![]() ne rugam se ja tu debilima nego uspoređujem slične jer su ih zajebali geni, ko i sve nas ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Homoseksualci nisu genetska greška, nego ljudi koji prema svima živima imaju predrasude! Za takve bi definitivno trebao neki izolirani otok i tada bi svijet bio siguran od njih...al kladim se da bi se onda svi međusobno poklali ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ...samo si rekao kaj misliš što ne znači da je i točno (a nije). kao i za sve, moraš imat pojma da bi se smatralo činjenicom. od svega je neljudski je samo takvo razmišljanje.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ...pa očito je da si gnjevan prema pederima i smatraš ih bolesnicima i slično..s čime se ja ne slažem a i svatko normalan, sa imalo razuma, bi demantirao tvoju izjavu
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.

. to znači da bi za pedere trebala postojat ustanova i zvala bi se pedernica (za retardirane je debilnica)