Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; gle, ja ću ti ujutro objasnit sve, sad sam preumoran za diskusiju ali vjeruj mi, ja znam kaj govorim...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-06, 23:44   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

gle, ja ću ti ujutro objasnit sve, sad sam preumoran za diskusiju ali vjeruj mi, ja znam kaj govorim
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 23:51   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

peder je peder.
Svi smo mi pederi.
Šalim se.
Nemam fakat ništ protiv njih osim da dišu isti zrak ko i ja.
Šala opet.Ko ih jebe.
Ne smetaju mi uopće ti pederi
Ja bi rađe da mi lezbe smetaju :čekić
psychonara je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 23:54   #103 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Profesija mi zabranjuje da imam mišljenje o homoseksualcima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 23:55   #104 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Otkad to????????
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 00:03   #105 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Citat:
Pravi autor: MATILDA
...pa mišljenje valjda imaš neko!? sad dal ga iznosit ili ne...

...u svakom slučaju smatram da na takve teme terba biti suzdržan jer u protivnom dolazi do bezveznih "konflikata" u diskusijama. Što ne znači da sam u pravu ali gledano s ljudskog i moralnog stajališta mislim da jesam. Ovo je samo razmjena mišljenja i to je ok

Zadnji Uredio eowyn : 16-06-06 u 00:22.
zagi_5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 00:46   #106 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma čekaj malo, majstore... Evo čitam tvoje postove... pa ti cijelo vrijeme govoriš za one koji ne odobravaju homoseksualnost kako su neupućeni, kako ne znaju o čemu govore i kako nisu upoznati sa tom tematikom pa kako zato njihovo mišljenje ne vrijedi, nije obrazloženo i nema logike - ukratko, kako svi drugi seru.

S druge strane, ti cijelo vrijeme iznosiš svoje mišljenje o istoj temi kao da je "sveto pismo" i jedina istina i pravilan stav o toj temi, ali uvijek dodaš "to je moje mišljenje"... prvo izasereš sve koji ne misle kao ti, odn. koji se ne slažu sa tvojim prihvaćanjem homoseksualnosti, etiketiraš ih kao "netolerantne" "neobrazovane" "primitivne" ili "neupućene" a onda sebe prikažeš kao supertolerantnog i punog razumijevanja... a istovremeno sve one koji se ne slažu s tobom poklopiš jer oni "nemaju pojma o čemu govore" ili su "primitivni i netolerantni"...

Pa dogovori se sam sa sobom... jesi li ti jedini u pravu ili možda netko drugi smije imat drugačije mišljenje...

To što voliš pedere ne znači da si ti jedini pametan, tolerantan i upućen... dopusti i drugima pravo na mišljenje... ovde se raspravlja, ne soli se pamet drugima
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 00:59   #107 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Damfisk to i je rasprava kad se ne slažeš s nečijim mišljenjem pa se raspravljate...a ne znam stvarno kako se neke ljude može osuđivati, a da se nikad nije bilo u njihovoj koži Ali hajde...nek vam bude
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 01:01   #108 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma ne osuđujem ja nikoga... ja kažem da mi nisu dragi i da ih ne volim vidit.... a on (zagi 5) kaže to što kaže, a onda istovremeno sve koji se ne slažu s njim posere da su "neupućeni" "primitivni" "balkanci" i ostali epiteti... kao da je on jedini upućen u tu tematiku, on je jedini pametan i prosvijećen a svi mi ostali koji se ne slažemo s njim smo primitivne homofobne balkančine...

Ma vidi bogati!!!!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 01:03   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-03-06
Godina: 22
Poruka: 289
frcko999sic se izdvaja iz mase

nisam citao sve postove......samo par zadnjih.........kolko sam skuzio za tzukius-a su pederi recimo to tako bolest...........svi frajeri pricaju pederi ovo pederi ono..evo vam slovenija pa se tam odselite itd....u glavnom pricaju o pederima.....a niko nezeli rec da su onda i lezbe bolesne..al ne na njih se doma drka....ups...............

osobno ....ko voli nek izvoli
Odgovori sa citatom
Star 16-06-06, 01:21   #110 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Uz činjenice koje sam naveo uz vezanu temu, smatram da sam bio vrlo konkretan i jasan! Nije isto NE odobravati homoseksualnost i nečiji život a upravo u tome je razlika. Meni je jasno da se ne mogu svi složit s mojim mišljenjem o homoseksualnosti generalno, al smatram da nitko nije zavrijedio uvrede, diskriminaciju i ponižavajuće epitete ličnosti samo zato što se razlikuje po spolnoj orijentaciji. Radi se o tome, da su pojedini "dijagnosticirali" oblik bolesti pedera, što nema blage veze sa homoseksualnošću i iz toga sam zaključio da se radi o ne informiranosti.
Netolerantnost proizlazi iz silnog gnjeva i potrebom da se likvidiraju iz društva različiti...pa stoga, da li sam u krivu kad pričam o netolerantnosti?!?
Nisam spomenuo ni jedanput da sebe smatram jedinim pametnim i upućenim a to što si ti shvatio moje komentare "soljenjem pameti" i demant tj. obezvrijeđivanje ostalih komentara i neuvažavanje mišljena ostalih forumaša je naprosto neslaganje sa mnom.
A iz tvojih prethodnih "jezikovih juha" o pederima mogu samo potvrdit ono što cijelo vrijeme govorim.
Mogao si to puno kraće izreći i jednostavno napisat: da se ne slažeš. Jer očito je, sve što ima veze s pederima i njihovim "zagovornicima" tebi nikako ne sjeda.

p.s.znam što tebe muči al drugom prilikom o tome
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113