| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Takve stvari i mene ljute To iskazivanje želja za likvidacijom homoseksualaca...govorenje da su bolesnici...poređenje sa retardiranim osobama I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Takve stvari i mene ljute To iskazivanje želja za likvidacijom homoseksualaca...govorenje da su bolesnici...poređenje sa retardiranim osobama I slične stvari I onda da to nije osuđivanje? ne bih baš rekla ![]() |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #113 (permalink) |
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ma nije primitivizam nego strah od drugačijih ljudi...ali tužno je to što najčešće na kraju takve i zadesi da se sretnu s tim u najbližoj obitelji...i onda oni budu sve ono što su govorili za drugačije od sebe...i bolesni i ludi i nenormalni i sve jer se ne mogu nositi s tim Ma meni je žao samo što se osuđuje nekog tko nikome ne nanosi zlo ![]() |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ma slažem se! Problem je naše društvo! koliko sam shvatio većina ima takvo mišljenje...i na kraju sam Ja bio prozvan a nitko se nije zgrozio nad onim groznim izjavama...
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #115 (permalink) |
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ma svatko normalan se zgrozio nad izjavama tipa: treba to poklati i slično ![]() Damfisk je recimo ok svoje mišljenje iznjeo...i uvijek iznese svoje mišljenje na skroz normalan način...iako je potpuno suprotno mom mišljenju ipak mi se uvijek svidi njegov odgovor... Ali neki baš čini se misle da su savršeni i imaju stav da treba pobiti sve što je "manje vrijedno" od njih To je žalosno, ali neka...ima svatko pravo iznjeti svoje mišljenje, pa kakvo god ono bilo ![]() |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ...apsolutno da imaju pravo na mišljenje kakvo god da bilo...isto tako imaju pravo na normalan život i jednaka prava svi ljudi kakvi god da bili (izuzev extrema "monstruma")
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Prof koja bi branila homoseksualnost kao slobodu izbora bi bila istog momenta napadnuta od svih roditelja, dok bi ju u drugom slučaju napala pedagoška služba. Da li sam sad jasnija U stranci opet imaju tako radikalno mišljenje, da nema smisla ni počinjati bilo kakvu diskusiju na tu temu. Najgora kletva jednom roditelju: Da Bog da ti sin u kuću zeta doveo. | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? e ovak.ne bi ja govorio da nisam saznao, pederi JESU genetska greška. možda pogreška nije najbolji izraz jer oni koji su genetske pogreške ti su praktički invalidi od rođenja zbog gena. dakle nazvat ćemo to genetskom mutacijom. zamisli recimo kolko ima djece sa downovim sindromom, to je gentski uvjetovano i ne stječe se. isto tak se i pederluk ne stječe nego je od rođenja. to znači, ak ti nije jasno, da se rodio s pogreškom u genotipu dakle ima više ili manje određenih gena koji uvjetuju spolnu privlačnost. slušal sam o ovome i meni zvuči skroz logično
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

To iskazivanje želja za likvidacijom homoseksualaca...govorenje da su bolesnici...poređenje sa retardiranim osobama
I slične stvari