| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Najstariji zapisi u književnosti o homoseksualcima kao normalnoj osobini možete svi pronaći u Platonovoj Gozbi. Kad sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Najstariji zapisi u književnosti o homoseksualcima kao normalnoj osobini možete svi pronaći u Platonovoj Gozbi. Kad sam ja išla u gimnaziju to je čak spadalo u lektiru. To nikako ne može biti genetska greška. S obzirom da se homoseksualnost nekoliko puta češće ispoljavala na engleskim colageima internatskog tipa, moramo ipak zaključiti da je ona i društveno uvjetovana. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? pa valjda najstarija lezba je ona sapfa ak se već očeš vratit u antiku ![]() kaj tebe nešto može kovertirat da postaneš lezba? meni to nemre nitko usadit isto kao što se nemre ni hemofilija izlječit ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Platon je bio grk. Grci su pederi. Platon je bio peder. :čekić
__________________ ar ju tokin' tu mi?! | |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Sa ovom zadnjom rečenicom se nikako ne slažem Meni kao (danas-sutra) roditelju najgora kletva bi bila da mi se dijete razboli ili umre Ne znam kako vi to ljudi razmišljate Znači radije nek ti sin umre, nego da postane peder???? Ne mogu ja to shvatit pa da me ubiješ ![]() | |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
I kako ti to, molim te, znaš šta mene muči? Ma daj ne seruckaj... Jebate led, on zna šta mene muči...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.

:čekić

Meni kao (danas-sutra) roditelju najgora kletva bi bila da mi se dijete razboli ili umre