| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Da, ili recimo svi koji su neshvaćeni Citat: Pravi autor: ante79 trebaju prvo osnovati stranku s rojsom na čelu Hajde, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ma dobro, šalim se samo neću ja ništa zlo pederima, oni su jadni što su bolesni isto kao i djeca sa posebnim potrebama ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #149 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Tzukius evo garantiram ti, siguran sam 100%, da će te Zagi 5 proglasit prikrivenim homićem koji još nije načisto sa svojom seksualnošću i to zato što tako žestoko napadaš homoseksualce.. jer po njegovoj teoriji svi oni koji to napadaju, to rade zato što se boje i sami priznat da su to... Vidjet ćeš, samo ga čekam ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
, ovakve komentare preskačem više! u svakom slučaju drago mi je da misliš na mene! ![]()
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:39.