| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Tzukius evo garantiram ti, siguran sam 100%, da će te Zagi 5 proglasit prikrivenim homićem koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Pa ako toliko ne volite homoseksualce, kako ih onda možete trpati u isti koš sa bolesnom djecom???? Ili vam se i bolesna djeca gade???? ![]() | |
| | |
| | #152 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ma ne mislim na tebe nego samo upozoravam čovjeka šta ga čeka ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? pa moglo bi se desit, ''velki filozofi'' vele da su najveći homofobi zapravo pederi, ne bi me začudilo da ti koji filozofiraju mene proglase pederom ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #155 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Ja to nikad nisam rekao. Niti to mislim. To je njegovo mišljenje koje ja nisam podržao.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ja se ispričavam na neozbiljnosti u komentiranju ove teme... ![]() evo odgovor na naslovno pitanje: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Odgovor: HIV pozitivno :čekić
__________________ ar ju tokin' tu mi?! |
| | |
| | #157 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Evo ti rep+ za ovo
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
JA NE MOGU VJEROVATI!!!!!!!! I da na ovo nitko ne reagira????? Pa ja stvarno ne znam kakvi ste vi to ljudi!!!!!!!!!!! ![]() | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? kaj tebi nije jasno? kaj se ti postavljaš na zadnje noge? to je moje mišljnje, tebi nikad ne paše kad ja iznosim svoj stav, odmori se mogo bi ti mozak pregorit
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.

Pa ako toliko ne volite homoseksualce, kako ih onda možete trpati u isti koš sa bolesnom djecom???? Ili vam se i bolesna djeca gade????