Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Što više pedera, više cura za nas...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-10-06, 20:12   #201 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-10-06
Godina: 20
Poruka: 1
maky86 se izdvaja iz mase
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

Što više pedera, više cura za nas
maky86 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 20:20   #202 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

nikakvo. nit ih volim nit ih mrzim. samo nek me se klone
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 23:23   #203 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 373
Reaper se izdvaja iz maseReaper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

sto dalje od mene,ali kada cujem da posvajaju djecu
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 00:06   #204 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Vidim tema opet postala aktualna ! Pa ovako, ponovo da iskažem moj stav : ja ih mrzim i ubio bi ih sve do zadnjeg, to nije normalno, oni su totalno ludi, zašto žene imaju ono a muškarci ono a nemaju obije stvari jer je tako, jednostavno, nemože se protiv prirode ! I kad vidim da se javno okupljaju ili nešto rade pa odmah bi ih ubio na licu mjesta, ali ne isplati se zbog njih u zatvor toliko za sad od mene !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 01:46   #205 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: maky86 Pogledaj Poruke
Što više pedera, više cura za nas
Kratko ali jebitačno što bi Džeremaja reko
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 08:10   #206 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

djamen pedera sviet biol lepljši
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 10:55   #207 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Vidim tema opet postala aktualna ! Pa ovako, ponovo da iskažem moj stav : ja ih mrzim i ubio bi ih sve do zadnjeg, to nije normalno, oni su totalno ludi, zašto žene imaju ono a muškarci ono a nemaju obije stvari jer je tako, jednostavno, nemože se protiv prirode ! I kad vidim da se javno okupljaju ili nešto rade pa odmah bi ih ubio na licu mjesta, ali ne isplati se zbog njih u zatvor toliko za sad od mene !
Znači i sve vas koji se jebete u guzicu s curama treba sasjeći, raskomadati, poubijati jer to nije prirodno....sve vas koji radite bilo što što je protiv prirode treba ubiti Samo treba pustiti ljude da rade ono što žele jer svatko ima pravo na izbor bez da ih netko ubija i mrzi Jer nitko nije savršen pa tako ni ti

Ma ne da mi se više pričati ljudima koji samo gledaju koga bi mrzili jer na taj način rješavaju svoje komplekse i dižu sebe u svojim očima smatrajući da su bolji od drugih

A ti se Kiki prvo otrijezni pa onda navali pisati po forumu
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 14:11   #208 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

boli me briga za pedere neka se vole i koliko meni to odvratno bilo imaju pravo na to. jednino im nikad ne bi dopustila da posvajaju djecu.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 14:35   #209 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

Meni se jedino gadi pomisao da bi mi se neko od njih mogao upucavati.
A da li to spada u slobode ili ne pojma nemam niti me zanima.
Ne moraju se stidjeti, ali zašto se s tim hvale?
markoivan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 16:35   #210 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 217
dj_rush1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dj_rush1

ma mrzim ih i sve vezano uz njih....goni ih od mene...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114