| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Što više pedera, više cura za nas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #204 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Vidim tema opet postala aktualna ! Pa ovako, ponovo da iskažem moj stav : ja ih mrzim i ubio bi ih sve do zadnjeg, to nije normalno, oni su totalno ludi, zašto žene imaju ono a muškarci ono a nemaju obije stvari jer je tako, jednostavno, nemože se protiv prirode ! I kad vidim da se javno okupljaju ili nešto rade pa odmah bi ih ubio na licu mjesta, ali ne isplati se zbog njih u zatvor toliko za sad od mene !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #207 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Samo treba pustiti ljude da rade ono što žele jer svatko ima pravo na izbor bez da ih netko ubija i mrzi Jer nitko nije savršen pa tako ni ti Ma ne da mi se više pričati ljudima koji samo gledaju koga bi mrzili jer na taj način rješavaju svoje komplekse i dižu sebe u svojim očima smatrajući da su bolji od drugih ![]() A ti se Kiki prvo otrijezni pa onda navali pisati po forumu ![]() | |
| | |
| | #208 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? boli me briga za pedere neka se vole i koliko meni to odvratno bilo imaju pravo na to. jednino im nikad ne bi dopustila da posvajaju djecu.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #209 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Meni se jedino gadi pomisao da bi mi se neko od njih mogao upucavati. A da li to spada u slobode ili ne pojma nemam niti me zanima. Ne moraju se stidjeti, ali zašto se s tim hvale? |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

toliko za sad od mene !

Peace.Love.Unity.Respect