Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; A tko smo mi da određujemo tko smije a tko ne smije posvajat djecu......

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-07, 16:34   #241 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

A tko smo mi da određujemo tko smije a tko ne smije posvajat djecu...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 16:40   #242 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Tko smo mi da bilo što odlučujemo. Al tako odosmo u anarhiju, a ispostavilo se da ni anarhija nije riješenje. Kako god nisam za to da dijete ima dvije mame ili dvije tate...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 17:34   #243 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-03-07
Poruka: 2
umpahpah73 se izdvaja iz mase

pozdrav svima, i ovo mi je prvi post pa molim vas za razumjenje...
citao sam ovaj tread i moram da kazem kade se prica o homoseksualcima mnoge stvari su nejasne i za sve se moze naci opravdanje...
ali od iskustva znam da je korisno imati homoseksualca za prijatelja...na primer, svaki homo ima bar 3-4 finih drugarica koje se motoju oko njega da ispadnu cool...e sad, ako si ti fin sa homo'm onda nije vazno kako izgeldas ili kako se oblacis ili kakvi auto vozis...onda, svaki put kad ides u neki homo club (tamu ima naj muziku) ima puno cura koje su tamo sa svojim homo prijateljima...i sta vise treba...puno pijanih cura i vrlo malo straight muskaraca...pored toga, jas sam puno puta bio u homo clubu i nikad do sada mi nije napravio pass...kao da znaju da sam straight...
ali, i ja se slazem da im se brak ne treba dozvoiti...e sad za usvajanje dece to ne znam...znam da ima mnogu roditelja koji ne zasluzuje decu pa...
umpahpah73 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 17:53   #244 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: umpahpah73 Pogledaj Poruke
i ja se slazem da im se brak ne treba dozvoiti...e sad za usvajanje dece to ne znam...znam da ima mnogu roditelja koji ne zasluzuje decu pa...
znači ne bi im dozvolio brak,
ali za usvajanje djece, tu bi razmislio....
e stvarno...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 03:56   #245 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma ja mislim da treba pustit im brak i djecu. sta,ako se vole,vole se....
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 08:58   #246 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

u jednu ruku bi im dopustila posvajanje djece u drugu ne bi... djece u domovima ima previse, kad bi se homosexualcima omogucilo posvajanje vjerojatno bi neka od njih napokon dobila dom (ali opet, moram uzeti u obzir predrasude ljudi u procesu posvajanja djeteta), dok s druge strane, to dijete kad poraste (pogotovo pubertet) moze biti ogorceno sto je dospjelo bas u homosexualnu obitelj, pogotovo zbog nase okoline i opet predrasuda... neznam.. nekako mislim da treba proci jos vremena za to, pogotovo u Hrvatskoj, promicati jednakost homosexualaca, utuviti zadrtima da oni nisu nikakva prijetnja ili sto_vec, pa tek onda poceti s akcijom ja osobno nemam nista protiv njih, neki su mi simpaticni i u jednu ruku im se divim, skoro cijeli svijet je protiv njih... pa ja bi se slomila da ne mogu voljeti koga hocu i zivjeti s kim hocu a da me drugi ne prozivaju zbog toga...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:18   #247 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ne dijelim ljude prema sexualnom opredjeljenju i moje mišljenje o ljudima se ne zasniva na izboru životnog partnera. Homoseksualaca ima đubradi baš kao i hetero ljudi, a s druge strane ima ih divnih. Osobno se družim sa nekoliko gay-ova i mogu reći da su jako dragi, pametni, iskreni.......Ne mogu o homoseksualcima generalizirati...bilo bi glupo.
Slažem se da im treba dozvoliti brak (ne crkveni), ali djecu ipak ne.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:21   #248 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 301
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

ma njih sve triba srizat i tako iskorjenit taj opaki poremećaj, pa hebo vas samo ih pogledajte, joj meni joj
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:23   #249 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Simpa su mi ali me uvijek zanimalo kako to da takvi muškarci nikako ne mogu sakriti da su homići, uglavnom su jako feminizirani i djeluju mi kao da žele da svi ostali znaju da su gay. Jer mislim da im još uvijek nije u interesu da se odmah vidi tko su i što su a oni to uopće ne skrivaju. Možda ne mogu.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:25   #250 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Nije lako skrivati što si.......možda su glumili neko vrijeme, pa im je dopizdilo....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114