| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Zašto bi gledali na djecu drugačije ako su posvojeni od homoseksualaca , tko može reći da dijete neće biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Zašto bi gledali na djecu drugačije ako su posvojeni od homoseksualaca , tko može reći da dijete neće biti odgajano i voljeno , pa i homoseksualac se rodi u "normalnoj " porodici pa eto nešto ga ponese u tom smijeru , homoseksualac -postane i doktor i profesor i pilot , izumitelj , -zašto generalizirati -čovjek je svećenik pa se otkrije da je pedofil -majka rodi dijete pa odbaci -Višnjić ima svoje pa ga ne priznaje , usvaja drugo ...da ne bi ispalo kako opravdavam masovno usvajanje djece homoseksualnim parovima , jednostavno mislim da im se treba pružiti prilika i nek prođu kroz cijeli proces promatranja i osjenjivanja kao obični parovi , koji i kad usvoje dijete još uvijek ih se "prati" ..već sam jednom napisala , mene je slučaj iz moje blizine natjerao da otvorim oči i pokušam gledati na to i sa druge strane |
| | |
| | #293 (permalink) |
| Purger | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? A kaj ćemo s ovakvima koji pišu postove poput tvojeg ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #294 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Što se tiče ovoga šta sam poboldao, ne mislim ja da su djeca koja bi bila od homoseksualaca manje vrijedna niti išta, ali normalno je da ako žive u homoseksualnoj zajednici , gledaju to od djetinjstva, normalno je da će to i njima postati normalno, i da će velika većina djece posvojene od homoseksualaca isto biti homoseksualci jer jednostavno takav je odgoj, a osobnost se stječe kroz rani odgoj Nemam ništa protiv homoseksualaca, neka se oni vole i sve to, samo mislim da bi im dopustiti da odgajaju djecu ipak bilo malo previše A i nije mi jasno zašto moraju paradirat po gradu, a znaju da će pobrat batine, zašto se ne mogu jednostavno ponašat kao i svi ostali, to što se vole ne mora značit da moraju paradirat po ulicama, to mi jedino ide kod njih na živce | |
| | |
| | #295 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
-paradiranje nekih ekstremnih pojedinaca ne opravdavam , kao što ne opravdavam ni štrajkaške povorke i bilo kakva masovna linčovanja i okupljanja , no tu ulazim u drugu temu i širim priču | |
| | |
| | #296 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? nemam ništa protiv njih, ali stvarno mislim da malo pretjeruju sa tim vlastitim reklamiranjem po svuda, ko voli nek izvoli, ja sam isto zaljubljena (u osobu suprotnog spola) pa??ne piše u novinama niti se o tome priča na televiziji! a što se tiče braka i posvajanje djece jednostavno nisam za to, ne kužim ih, izvanbračne zajednice su gotovo izjednačene s bračnim, ako im je do fešte, nek ju prirede zato jer su dobre volje taj dan, a prsten si mogu kupiti i zato jer se vole, brakovi ionako propadaju..... a što se tiče usvajanja djece, imam slično mišljenje kao Ive ri, možda je to pogrešno i možda bi neki homoseksualan par bio puno bolji roditelj od nekih heteroseksualnih parova, ali treba bit mama i tata ako već postoje oba roditelja, a ne tata i tata, fuck it, malo tradicionalističko mišljenje, ali takvo je
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #298 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Isto tako i ja mislim... što se tiče tih njihovih okupljanja mislim da mi koji smo "straight" to ne možemo razumjeti...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #299 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? zaboli me za njih nek žive, nek se vjenčaju, ali bi im zabranila POSVAJANJE DJECE!!! ... neki govore da pederi znaju pružiti više ljubavi, nego neki roditelji... hm pa uopće nije upitna ljubav, nego osjećaji tog djeteta koje će odgajati pederi. Pa ko bi uopće želio biti dijete od pedera? ![]() |
| | |
| | #300 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ma homoseksualci me ne smetaju ali me zato pederčine užasno iritiraju - oni feminizirani likovi koji imaju neutaživu potrebu svima dati do znanja da su kitolovci. To mi je degu, a tko kaj radi između svoja 4 zida me ne jebe 0,5%. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:57.

Isto tako i ja mislim... što se tiče tih njihovih okupljanja mislim da mi koji smo "straight" to ne možemo razumjeti...