| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Nista. Niti ih osudjujem! Mislim da svako ima pravo da bira s kim ce biti, a ako je takav izbor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Nista. Niti ih osudjujem! Mislim da svako ima pravo da bira s kim ce biti, a ako je takav izbor to sto ih cini srecnim, ni ja nemam nish protiv... Vishe ih sazaljevam, jer mislim da takav izbor mnogi osudjuju na ovim prostorima... |
| | |
| | #303 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? nikakvo, sve dok ne vidim ciganovica i njegove "prijatelje", tad mi dođe da ih malo prikoljem ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #306 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ja kad vidim lezbe meni super, vise muskih ostane slobodno za mene HAHAHAHA... A kad vidim muska dva... hmmm pozelim ih za frendove...uvijek sam htjela frenda pedera pa da komentiramo skupa likove dok hodamo korzom...HAHA on mozda zna neki savjet onako iz rukava neki as...ipak je musko...iako tetkica al je musko...hehe...eto to je moje misljenje...nemam nis protvi njih, al ne bih voljela da mi djete bude lezba ili peder
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #309 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | iskreno nisam procitao cijelu temu pa ne znam sta su ostali ljudi odgovarali, ali mislim da smo svi u krivu, ja osobno nemam nista protiv pedera, nit me smetaju, nit me zanimaju....gadi mi se kad vidim 2 muska da se ljube, to mi je uzas. mislim da je to nesto protiv cega se oni ne mogu borit, zasto smo onda mi tu da im otezavamo.....osoba koja pati od shizofrenije, svi ju zale i pomazu joj, a pedere bi svi tukli.....a sta se djece tice, po meni ja ne bi ni nekim heteroseksualnim parovima dozvolio djecu, jer danas da bi dobio vozacku moras ic prije kod psihijatra, a djecu svako moze imat.....uhh....toliko od mene ![]() peace Zadnji Uredio daidza : 19-08-07 u 22:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

Do you feel lucky, Punk? 

.....štoooooo dalje od mene.....