| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; a šta ja znam,nemam baš neko posebno ljepo mišljenje o njima.... puno mi je ljepše vidjet 2 ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #314 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ![]() "Nizozemske vlasti odbile su pružiti azil Mehdiju Kazemiju, iranskom homoseksualcu koji tvrdi da će biti ubijen ako ga deportiraju u domovinu. Dečko 19-godišnjeg Kazemija već je smaknut u Iranu, a prije ubojstva vlasti su ga prisilile da otkrije identitet svog partnera. Nizozemska će mladog Iranca poslati u Veliku Britaniju jer je to prva europska zemlja u koju je ušao nakon odlaska iz Irana. Kazemi je u Veliku Britaniju došao 2005. kako bi završio studij engleskog jezika. Kad je saznao da mu je dečko u Iranu smaknut zbog "sodomije", zatražio je azil, ali su britanske vlasti odbile njegov zahtjev. Nakon toga je otišao u Nizozemsku, ali niti tamošnje vlasti nisu spremne pružiti utočište čovjeku koji je, samo radi svojih sklonosti, osuđen na smrt. Kazemi tvrdi da su vlasti u Iranu bijesne na njega ne samo radi činjenice što je homoseksualac već radi toga što je njegov slučaj medijski razvikan. Stric mladog Iranca, koji živi u Velikoj Britaniji. kaže da obitelj razmatra upućivanje žalbe Europskom sudu za ljudska prava. U britanskom imigracijskom centru pak tvrde da je svaki imigrant za njih slučaj za sebe: "Svakom imigrantu pristupamo pojedinačno i nećemo protjerati nikoga za koga procijenimo da mu je život u opasnosti ako se vrati u svoju zemlju", stoji u izjavi centra. Homoseksualnost u Iranu je ilegalna i kažnjava se smrću. Posljednji slučaj javnog smaknuća dogodio se 2005. kada su, na smrt vješanjem, osuđena dvojica tinejdžera." (index.hr) eto, do kuda ljudska netolerancija ide. ubit čovjeka zbog njegove seksualne orjentacije. nevjerojatno kako su zakoni i tradicije pojedinih zemalja drugačiji od zakona ostatka svijeta, a nitko nemože pomoći. ljubav ne bira, kažu, no ako krivo izabere, visiš. ![]() nemam ništa protiv homoseksualaca, ljudi kao i ostali. mnogi ljudi ih osuđuju samo zbog njihovih sklonosti, no to je površno kao i prosuđivanje čovjeka po odjeći.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #317 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne znam,jer ne mogu znati npr:sexsualno opredjeljenje of my best friend,osim ako mi to svojevoljno i iskreno ne kaže... Suditi o nekome na osnovu sex opredjeljenja smatram naivnošću,da ne kažem neku težu riječ... Privatne stvari ostavimo takvima,cijenimo ljude prema karakteru...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #318 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Nikad mi nije bilo jasno zasto se muski boje da ce ih homoseksualci odma napastvovat? ![]() Zasto bi vas dirali? Ako ne dajete nikakve otvorene signale, cisto sumnjam da bi vas dirali, kuvali ili ista takvo... osim ako vam lokacija nije muski zatvor, tuš... Onda ipak pripazite na taj sapun, nemojte ga puno mocit, da ne postane klizav... ![]() A sta se tice ovih Iracana, jedini bolesnici u ciloj prici su oni i njihovi bolesni, zadrti zakoni... To su dokazali vec x puta... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. Zadnji Uredio eva : 13-03-08 u 01:22. |
| | |
| | #319 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne volim gayeve,al ko voli nek izvoli..ok nek je gay,al nek se ne ponasa tako. jbte svaki se primjeti na kilometar.. pogledaj samo bbrother.. gay do gaya a vidi se ... roze majice oblace, pricaju, ponasaju..pa zasto, pobogu |
| | |
| | #320 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ma zaboli me za njih ko za lanjski snijeg.... ali samo ne bi htjela da im se dozvoli da mogu usvajat djecu... a za ovo ostalo...... me zaboli...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.

Pali gume a ne dušu 
Ako ne dajete nikakve otvorene signale, cisto sumnjam da bi vas dirali, kuvali ili ista takvo... osim ako vam lokacija nije muski zatvor, tuš...
Onda ipak pripazite na taj sapun, nemojte ga puno mocit, da ne postane klizav...