Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; a šta ja znam,nemam baš neko posebno ljepo mišljenje o njima.... puno mi je ljepše vidjet 2 ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-07, 01:51   #311 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

a šta ja znam,nemam baš neko posebno ljepo mišljenje o njima.... puno mi je ljepše vidjet 2 žene zajedno nego 2 tipa(fuuj)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 01:52   #312 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

dva metra od mene

ma u redu su dok me ne počnu kuvati...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:35   #313 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Poruka: 11
pamelazg se izdvaja iz mase

nemam ništa protiv njih, samo nek mene ne diraju...
pamelazg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 00:26   #314 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

"Nizozemske vlasti odbile su pružiti azil Mehdiju Kazemiju, iranskom homoseksualcu koji tvrdi da će biti ubijen ako ga deportiraju u domovinu. Dečko 19-godišnjeg Kazemija već je smaknut u Iranu, a prije ubojstva vlasti su ga prisilile da otkrije identitet svog partnera.

Nizozemska će mladog Iranca poslati u Veliku Britaniju jer je to prva europska zemlja u koju je ušao nakon odlaska iz Irana.

Kazemi je u Veliku Britaniju došao 2005. kako bi završio studij engleskog jezika. Kad je saznao da mu je dečko u Iranu smaknut zbog "sodomije", zatražio je azil, ali su britanske vlasti odbile njegov zahtjev. Nakon toga je otišao u Nizozemsku, ali niti tamošnje vlasti nisu spremne pružiti utočište čovjeku koji je, samo radi svojih sklonosti, osuđen na smrt.

Kazemi tvrdi da su vlasti u Iranu bijesne na njega ne samo radi činjenice što je homoseksualac već radi toga što je njegov slučaj medijski razvikan. Stric mladog Iranca, koji živi u Velikoj Britaniji. kaže da obitelj razmatra upućivanje žalbe Europskom sudu za ljudska prava. U britanskom imigracijskom centru pak tvrde da je svaki imigrant za njih slučaj za sebe:

"Svakom imigrantu pristupamo pojedinačno i nećemo protjerati nikoga za koga procijenimo da mu je život u opasnosti ako se vrati u svoju zemlju", stoji u izjavi centra.

Homoseksualnost u Iranu je ilegalna i kažnjava se smrću. Posljednji slučaj javnog smaknuća dogodio se 2005. kada su, na smrt vješanjem, osuđena dvojica tinejdžera."

(index.hr)

eto, do kuda ljudska netolerancija ide. ubit čovjeka zbog njegove seksualne orjentacije. nevjerojatno kako su zakoni i tradicije pojedinih zemalja drugačiji od zakona ostatka svijeta, a nitko nemože pomoći. ljubav ne bira, kažu, no ako krivo izabere, visiš.

nemam ništa protiv homoseksualaca, ljudi kao i ostali. mnogi ljudi ih osuđuju samo zbog njihovih sklonosti, no to je površno kao i prosuđivanje čovjeka po odjeći.
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 08:24   #315 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,050
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: pamelazg Pogledaj Poruke
slažem se
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 21:25   #316 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

bolesni ljudi................dalje od mene
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 22:47   #317 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 557
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Ne znam,jer ne mogu znati npr:sexsualno opredjeljenje of my best friend,osim ako mi to svojevoljno i iskreno ne kaže...

Suditi o nekome na osnovu sex opredjeljenja smatram naivnošću,da ne kažem neku težu riječ...

Privatne stvari ostavimo takvima,cijenimo ljude prema karakteru...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 01:20   #318 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
dva metra od mene

ma u redu su dok me ne počnu kuvati...
Citat:
Pravi autor: pamelazg Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: Clank Pogledaj Poruke
slažem se
Nikad mi nije bilo jasno zasto se muski boje da ce ih homoseksualci odma napastvovat?
Zasto bi vas dirali? Ako ne dajete nikakve otvorene signale, cisto sumnjam da bi vas dirali, kuvali ili ista takvo... osim ako vam lokacija nije muski zatvor, tuš... Onda ipak pripazite na taj sapun, nemojte ga puno mocit, da ne postane klizav...

A sta se tice ovih Iracana, jedini bolesnici u ciloj prici su oni i njihovi bolesni, zadrti zakoni... To su dokazali vec x puta...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.

Zadnji Uredio eva : 13-03-08 u 01:22.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 01:22   #319 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase

Ne volim gayeve,al ko voli nek izvoli..ok nek je gay,al nek se ne ponasa tako. jbte svaki se primjeti na kilometar.. pogledaj samo bbrother.. gay do gaya a vidi se ... roze majice oblace, pricaju, ponasaju..pa zasto, pobogu
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 02:33   #320 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

ma zaboli me za njih ko za lanjski snijeg....
ali samo ne bi htjela da im se dozvoli da mogu usvajat djecu...
a za ovo ostalo...... me zaboli...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114