| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Ne znam kaj da kažem.Da kažem "ok su dok me ne diraju" netko će kvocat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #321 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne znam kaj da kažem.Da kažem "ok su dok me ne diraju" netko će kvocat tko je općenito protiv njih a da kažem " sve ih treba pobit " opet bi dobio gadne komentare tak da....no comment,sve u svemu ne odobravam to.
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #322 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ja nemogu imat misljenje o ljudima na osnovi sexualne orijentacije ili neobicnijeg oblacenja(aj osim ako nisu goli u donjem rublju ili previse ispirsani ) nego jedino mogu imat misljenje o ljudima na osnovu njihova karaktera i toga kakve su osobe Mislim da neciji partner ili kako se oblaci nije moja stvar nego stvar od te osobe Kad pređes 18 sam biras partnera i svoj stil oblacenja a i partner bira tebe tako da tko se voli nek se voli , not my bussnies ![]() ako je dobar covjek i ne cini drugome zlo , meni je svak vise manje okey ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #323 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Stvarno nebi mogao biti prijatelj sa homićem(da ne kažem pederom). Nije da imam nešto protiv njih nego ih jednostavno ne volim u blizini...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #324 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Meni je jedna stvar fascinantna na ovom mjestu i malo nevjerojatna Mnogi od vas ne podnose homosexualnost a opet pola foruma pise u nekim S&M temama koje su mozda nekome veci tabu nego homosexualnost Mislim ako je vec jedno okey onda bi valjda po nekoj logici trebalo i bit drugo isto okey Pitam se sta bi bilo da sklapas neki posao i trebas se rukovat s homosexualnom osobom zar bi svi bijezali glavom bez obzira , ili mozda krenuli u boxacke vode pa isli kaznjavat neciju homosexualnost Ako ti gay osoba priđe , nemora znacit da se automatski hoce jebat s osobom kojoj priđe a i da slucajno hoce i pomisli da si ti gay ili nesto takvo Kazes NE i cica mica gotova je prica I to gay ponasanje , kakvo je to ponasanje Drzanje za ruke ili sta ? pa svi parovi se drze za ruke , neovisno o sexualnoj orijentaciji Ako tu netko i misli na feminiziranost , gdje je dokaz da su svi femy muskarci gay ? Strasni su mi ti stereotipovi , ne pokazuju kompletnu sliku a opet pola populacije slijepo vjeruje u njih prestrasno ![]()
| | |
| | #325 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Dear bravo ![]() Sve su to samo predrasude, o nečemu, uzrokovano slikom koju prikazuju novine, tv i ostalo.. A ta slika je jako mutna i iskrivljena i nema veze sa istinom |
| | |
| | #326 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Muski bi kad im pridje neki lik i pocne ih spikom ''osvajat '', natukli ga da sebi ne moze doci, e pa zamislite onda kako je zenskoj kojoj dodje lik koji joj sa gadi, najblaze receno, i nikako da ga se otarasi aha..... Odvratan osjecaj.Sto se gayeva tice. Neka zive svojim zivotom, mislim samo da je previse da posvajaju djecu, ostalo sto god rade neka rade, njihv zivot. Isto kao sto vama nitko ne moze zabraniti hocete li se sa svojim deckom/curom u sobi jebat sa zada ili s prijeda, tako niti njima. To je njihv zivot imaju ga pravo zivjeti kako zele, dok god to ne ugrozava nekog drugog i neciju drugu slobodu i prava. Posvajanje npr. ugrozava djetetovo pravo da ima mamu i tatu i da odrasta u zdravoj okolini. Ovako ako je u domu, nema mamu i tatu, ali barem nece biti izrugivano i opecaceno biljegom srama,gaya ili ne znam cega sve ne do kraja zivota.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 20-04-08 u 12:11. |
| | |
| | #327 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ma nek se jebu ljudi u pakaš, ko im brani. A sva prava i slobode imaju zato što kapital ne poznaje različitost - ni vjersku, ni nacionalnu, ni seksualnu ni rasnu. Jednostavno, postoji jak homoseksualni lobi u svijetu, tako da je u interesu kapitala da oni i sve druge manjinske grupe imaju sva prava i slobode, jer tržište je aseskualno ili multiseksualno - ne poznaje razlike. Kad bi tržište bilo isključivo, kapitalizam ne bi bio dominantna svjetska religija; dolazilo bi do bojkota roba i usluga od strane raznih marginializiranih i potlačenih skupina. Kapital bi se umanjio. Dakle, dok je kapitalizma, ili preciznije neokapitalizma očekujte maksimalnu liberalizaciju društva.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 20-04-08 u 12:57. |
| | |
| | #328 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ja ponekad pomislim da je konzervativizam , liberalizacija ogranicenja i maltretiranja Onako ako liberalno znaci slobodno , onda osobe koje nisu liberalne same sebi daju slobodu da krse tuđu slobodu i same su sebi liberalne , dok drugima nisu jer ih strpavaju u konzerve Sta i ja sad brbljam bezveze mozda Uglavnom , ono sta je meni problematicno je da su svi ljudi weirdo na svoj nacin i da osuđivat druge radi razlicitosti je malo bezveze Samo pogledas ovaj svijet , svi traze neke svoje izlaze ili kaznjavanja , kako bi se ispuvali Istrazuju sve i svasta , zele dokucit kako je bit drugaciji a svi nesto sute o tome a opet stignu drugog osuđivat Ljudi su cudni i to je cinjenica i mnogi stvari kod obicnih heterosexualnih ljudi , moze bit neobicnije nego kod lgbt populacije Zasto netko voli glumit zarobljenika , zasto netko voli sebe umotavat u selotejp traku zasto netko kopa nos pa probaje to iskopano To su mnogo u globalu neshvatljivije stvari i vjerojatno bi meni bila da ih vidim , prva stvar na pameti pobjec glavom bez obzira sta dalje , dok se to odvija ali sumljam da bi mi kasnije bilo tesko s tom istom osobom sjest u isto sjedalo u busu , pricat o nekome filmu ili mozda popit kavu ukratko tko moze prihvatit teze stvari , moze i one lakse Jesam misljenja da nije sve za ulicu i za vanjsku pozornicu ali homosexualno drzanje za ruke ili pokoji zagrljaj , uopce nisu extremi nit ikome stetu nanose
| | |
| | #330 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ljudi kao i svi drugi. Ja ih smatram osobama s poremećajem a vjerovatno i oni mene. Nebi ih volio imati u društvu niti u obitelji, ali isto tako ne pada mi na pamet osuđivati nikog samo zbog homoseksualnosti. Neka ljudi žive svoje živote onako kako im paše i kako vole. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:33.