| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; nemam neko misljenje,bas me briga koga netko drugi voli(u tom smislu)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #332 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? to i ja mislim.. nemam sad nekih predrasuda ali nebi volio ni da mi sin bude gay ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #334 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? nemam predrasuda ...sto je vise homoseksualaca to je za nas heteroseksualce veci izbor ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #336 (permalink) |
| Banned | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Dok je gay u teoriji ko onaj Kenny u Rat u kući još bi ga mogo trpeti, ali da se dva poljube pred menom to bi im bilo zadnje u životu...Mrzim pedere...ali protiv lezbijka nemam nist protiv...xD...koji sam ja licemjer..hahah |
| | |
| | #338 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Moje mišljenje je Ko voli nek izvoli, sta je mene briga sto se oni drpaju dok me ne diraju libo me tuki za njih! ![]()
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:34.

Pali gume a ne dušu