| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; mislim da su to bolesni ljudi koji bi se trebali lječit ili izolirat a nikako im se nesmije dozvolit da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? mislim da su to bolesni ljudi koji bi se trebali lječit ili izolirat a nikako im se nesmije dozvolit da normalnim ljudima prezentiraju tu boleštinu kao nešto normalno prave neke nakaradne parade osnivaju udruge daje im se medijski prostor i slično |
| | |
| | #343 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne osudjujem nikoga za njegovu sexualnu orjentaciju al i ne odobravam mnogo toga. Da smo svi isti ne bi bilo zanimljivo ![]() Juka11 mislim da su to bolesni ljudi koji bi se trebali lječit ili izolirat Pa sad ja to ne bi nazvala bas bolescu zapitajmo se zasto su neki homo.Molim ne znaci da ih branim i odobravam al imaju mnogi jak razlog zasto su to postali.
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #346 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #347 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? nemam lose misljenje o homoseksualcima, tak mi je svejedno, ko koga i kak. mogu se i zenit, nek se vesele, i djele imovinu.. samo da ne posvajaju djecu.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #350 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.

zapitajmo se zasto su neki homo.