| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Pa ako samo zeli bit samnom , da No uz uvijet da me pusti nek ja kazem DA ili NE Tebi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Pa ako samo zeli bit samnom , da No uz uvijet da me pusti nek ja kazem DA ili NE ![]() Tebi je previse gayava , meni je svejedno ali nebi li upravo ta sadasnja vidljivost trebala bit znak protiv diskriminacije cijele jedne populacije ? Ali zapravo neradi se toliko o homosexualcima koliko o strahu od nepoznatog Jer cinjenica je ipak da ce uvijek vecina ljudi bit vecinski heterosexualna ili bisexualna Sama homosexualnost je rijetkost naspram bisexualnosti i heterosexualnosti , s tim sa postoji i asexualna grupa(ja ova zadnja za sada )
__________________ live and let live |
| | |
| | #365 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? moje misljenje o nekom ne ovisi o tome dal je homoseksualac il ne. kajaznam, smeta mi ta neka opcedrustvena alergija na homoseksualnost, i svrstavanje svih homoseksualaca u isti kos, kao da oni nemaju nikakvih drugih karaktersitika i osobina, osim toga sto su "gay". etiketiranje sucks
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #366 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Inace iman dosta net poznanica koje su bisexualne pa zato branim te ljude Jer znam da između njih i svih ostalih bas i nema razlike
__________________ live and let live | |
| | |
| | #368 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Za sebe osobno smatram da o tom poremečaju znam sasvim dovoljno. Ako nekog seksulno privlači osoba istog spola, ako se netko zaljubljuje u osobu istog spola i ako je nekom nepojmljiva ljubav osoba različitog spola, za mene je to osoba sa sexualnim poremećajem. Za mene u isti koš s homoseksulcima spadaju i pedofili i to iz razloga što takve osobe također imaju sexualni poremećaj jer kao što homoseksualce privlače osobe istog spola, tako i pedofile privlače i sexualno uzbuđuju djeca. A od svega me kod homoseksualaca najviše smeta njihova nametljivost u isticanju i populariziranju homosexualizma kao i potrba da budu prihvačeni i shvačeni. Eto ja zadrta seljačina tako mislim, a sad očekujem zagražanja kvazi tolerantnih urbanih homo, bi, vi, mi, i ostalih seksualaca. | |
| | |
| | #369 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ja ih podržavam... di ćeš bolju stvar nego kad netko ko je tetkica ima dovoljno motivacije da radi ono zbog čega ga mogu razbiti (govorim o prideu)... to očito znači da im je jako stalo do toga, a ako im je jako stalo, onda je to ok sve dok time ne utječu na ljude koji ne žele biti utjecani...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:51.

)

ili jesi li probao bit s dečkom?