Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Tko kaže da mi koji napadamo i osuđujemo homoseksualnost o tome nemamo dovoljno saznanja. Odnosno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-08-08, 21:56   #371 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,619
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat
Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima?

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Tko kaže da mi koji napadamo i osuđujemo homoseksualnost o tome nemamo dovoljno saznanja. Odnosno zašto se nas koji smatramo da je to seksualni poremečaj smatra neznalicama, ljudima bez tolerancije, zaostalim kretenima itd.
Za sebe osobno smatram da o tom poremečaju znam sasvim dovoljno. Ako nekog seksulno privlači osoba istog spola, ako se netko zaljubljuje u osobu istog spola i ako je nekom nepojmljiva ljubav osoba različitog spola, za mene je to osoba sa sexualnim poremećajem.
Za mene u isti koš s homoseksulcima spadaju i pedofili i to iz razloga što takve osobe također imaju sexualni poremećaj jer kao što homoseksualce privlače osobe istog spola, tako i pedofile privlače i sexualno uzbuđuju djeca.
A od svega me kod homoseksualaca najviše smeta njihova nametljivost u isticanju i populariziranju homosexualizma kao i potrba da budu prihvačeni i shvačeni.
Eto ja zadrta seljačina tako mislim, a sad očekujem zagražanja kvazi tolerantnih urbanih homo, bi, vi, mi, i ostalih seksualaca.
Ja nemam nikakvih predrasuda prema nikome ,,, a usporedjivati homoseksualce i pedofile ,,, meni je to nespojivo i neusporedivo ...
Dok god nisi ugrozen od nekoga i ako te ne dodiruje nemoj ga ni osudjivati ...

Ne isticu se svi homoseksualci, niti su nametljivi bas svi, niti traze da budu shvaceni i prihvaceni ,,, nisu svi jednaki ...
A oni koji to cine, treba se zapitati zasto to rade ...
Opet nisu svi jednaki ...

Ja ne mislim da si ti zadrta seljacina, niti sam zgrozen nad tvojim komentarima ,,, razumijem tvoje stavove i to je tvoje misljenjenje ,,, i na to imas potpuno pravo ,,, barem si iskren, sto ja cijenim kod ljudi ...
Ja se pak ne slazem bas u svemu s tvojim komentarima i imamo razlicite stavove ,,, slazem se s tvojim uvodnim djelom ,,, ali se ne slazem u onom djelu gdje stavljas u isti kos homoseksualce i pedofile ...
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 22:30   #372 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

pederi i pedofili se nemreju stavit u isti kos.
homoseksualci obostrano pristaju na spolni odnos, dok spolni odnos između djeteta i pedofila nema smisla, jer dijete ne moze odluciti samo za sebe, pa je takav "odnos" krsenje ljudskih prava. to je "mala" razlika.

osim toga, nije pitanje, dali je homoseksualnost poremecaj, nego, dal osobu s tim "poremecajem" (il nazovi kako ces) prihvacas kao i svaku drugu.. jer, takva osoba, normalno funkcionira kao i svaka druga. i nema smisla da se na temelju toga diskriminira i zaobilazi u sirokom luku
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 22:40   #373 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ne volim pišat u baru za homoseksualce:

Zadnji Uredio Maslow : 18-08-08 u 22:44.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 22:43   #374 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Na volim pišat u baru za homoseksualce:
na, volis ...

ili

ne volis...?

EDIT: ipak ne volis

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 18-08-08 u 22:45.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 22:47   #375 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Maslow, možda je ono neki ženski WC

Nikad nisam imao nikakvih kontakata s njima, a samim tim, nikakvih problema.
Niko mi nikad nije uspio nametnut ništa što se meni nije sviđalo. Ono što mi ne paše, jednostavno ignoriram. Pa tako i homoseksualci. Uopće mi ne smetaju. Može ih biti kolko god.
Nisam išao gledat onu njihovu paradu jer me ne zanima. Ako sam ih ikad sreo, jednostavno ih nisam ni primjetio.
Imam važnijih stvari za razmišljanje. Imam svojih problema, stvari koje me vesele, obaveza... Ne razbijam glavu s njima. Znam da su negdje oko mene, ali ja ih ne tražim, niti ih primjećujem.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 07:22   #376 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,821
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Citat:
Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
Ja nemam nikakvih predrasuda prema nikome ,,, a usporedjivati homoseksualce i pedofile ,,, meni je to nespojivo i neusporedivo ...
Dok god nisi ugrozen od nekoga i ako te ne dodiruje nemoj ga ni osudjivati ...

Ne isticu se svi homoseksualci, niti su nametljivi bas svi, niti traze da budu shvaceni i prihvaceni ,,, nisu svi jednaki ...
A oni koji to cine, treba se zapitati zasto to rade ...
Opet nisu svi jednaki ...

Ja ne mislim da si ti zadrta seljacina, niti sam zgrozen nad tvojim komentarima ,,, razumijem tvoje stavove i to je tvoje misljenjenje ,,, i na to imas potpuno pravo ,,, barem si iskren, sto ja cijenim kod ljudi ...
Ja se pak ne slazem bas u svemu s tvojim komentarima i imamo razlicite stavove ,,, slazem se s tvojim uvodnim djelom ,,, ali se ne slazem u onom djelu gdje stavljas u isti kos homoseksualce i pedofile ...
Ma naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje. I ja tvoje misšljenje poštujem i cijenim kao i mišljenje svakog drugog ljudskog bića na ovom svijetu. i ne vidim niri razlog niti smisao zašto bi svi trebali isto misliti.
Da sad ne odgovaram svakom forumašu posebno , ovdje ću se osvrnuti na neke stvari koje su članovi ovog foruma rekli u svom komentaru na moje pisanje.
Ja niti ne tražim da se netko mora složiti s mojim razmišljanjem da homoseksualnost trpam u isti koš s pedofilijom, međutim nisam niti mislio ta dva poremečaja uspoređivati u načinu obavljanja seksualnog čina ili na to da homoseksualci pristaju obostrano na seks, dok kod pedofilije djecu se obmanjuje i na prevaru i silu dolazi do seksualnog čina. Pa to zna i moja baba da se djecu na sili i prevaru seksualno iskorištava. Ja sam mislio na sam poriv za seksom, samu želju i potrebu da seks upražnjavaš tako da ti je normalno da ga imaš sa istim spolom ili s djetetom ili ms drvetom ili s magarcem ili s kokoši ili sa zidom ili sa bilo čime drugim. Još jednom ponavljam, ja govorim o porivu ili nagonu za seksom koji je za mene čisti poremećaj i kod jedne i kod druge skupine ljudi. Zato ih ja trpam u isti koš, i zato smatram da su obe skupine seksualno poremečene, a sad normalno da je pedofilija nešto što je najodvratnije na ovom svijetu i što po meni takve ljude treba maksimalno kažnjavati.
Što se tiče prihvačanja i druženja s takvim osobama, to ostavljam svakome ponaosob na izbor. Ja se u takvim druženjima ne osiječam ugodno, i moje iskustvo nije mi ostalo u ugodnom siječanju. Homoseksualci su izrazizo agresivni u nametanju svojih stavova i pogleda na seksualnost te svaki iole ozbiljniji razgovor završava ili se na polovici prekida s nekakvim dosjetkama ili usporedbama sa homoseksualnim odnosima. Za mene vrlo degutantno i nepotrebno nametanje i želja za prihvaćanjem koje kod ljudi kojima je ideja homoseksualnosti strani pojam ima baš kontra efekt, odnosno ne želim se družiti s takvim ljudima.
Eto tako ja mislim i tako se odnosim prema homoseksualnosti, ali isto tako poštujem i svako drugo mišljenje o njima. Meni je sasvim svejedno hoćete li se družiti s takvim osobama ili ne, moj izbor je ne i tako će ostati.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 17:54   #377 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

ovo sto se tice pedofilije.... ma znam da nisi vjerojatno tako mislio, samo sam htjela da doreces misao do kraja : )
a i sviđa mi se što si bez vređanja i one neke histerije, tako tipicnih kod rasprava o gayevima, obrazlozio svoj stav..
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 19:06   #378 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,619
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Slazem se s tobom oljice ...
Mislim da je dark odlicno obrazlozio svoje stavove ...
I stvarno tu nemam vise sto dodati, osim da nacin na koji je dark obrazlozio svoje stavove puno govori o njemu samom (naravno mislim u pozitivnom smislu) ...
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 21:07   #379 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,821
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Eto, napokon ljudi s kojima možeš normalno razmijenjivati svoja gledišta i stajališta, oboje ste super!!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 20:48   #380 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,436
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

mislim da ovo nece dobro zavrsiti crno nam se pise : kako kaze moj frend uvijek , izgleda da je supak pi**a buducnosti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114