| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Tko kaže da mi koji napadamo i osuđujemo homoseksualnost o tome nemamo dovoljno saznanja. Odnosno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Dok god nisi ugrozen od nekoga i ako te ne dodiruje nemoj ga ni osudjivati ... Ne isticu se svi homoseksualci, niti su nametljivi bas svi, niti traze da budu shvaceni i prihvaceni ,,, nisu svi jednaki ... A oni koji to cine, treba se zapitati zasto to rade ... Opet nisu svi jednaki ... Ja ne mislim da si ti zadrta seljacina, niti sam zgrozen nad tvojim komentarima ,,, razumijem tvoje stavove i to je tvoje misljenjenje ,,, i na to imas potpuno pravo ,,, barem si iskren, sto ja cijenim kod ljudi ... ![]() Ja se pak ne slazem bas u svemu s tvojim komentarima i imamo razlicite stavove ,,, slazem se s tvojim uvodnim djelom ,,, ali se ne slazem u onom djelu gdje stavljas u isti kos homoseksualce i pedofile ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| | |
| | #372 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? pederi i pedofili se nemreju stavit u isti kos. homoseksualci obostrano pristaju na spolni odnos, dok spolni odnos između djeteta i pedofila nema smisla, jer dijete ne moze odluciti samo za sebe, pa je takav "odnos" krsenje ljudskih prava. to je "mala" razlika. osim toga, nije pitanje, dali je homoseksualnost poremecaj, nego, dal osobu s tim "poremecajem" (il nazovi kako ces) prihvacas kao i svaku drugu.. jer, takva osoba, normalno funkcionira kao i svaka druga. i nema smisla da se na temelju toga diskriminira i zaobilazi u sirokom luku
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #374 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? na, volis ... ili ne volis...? EDIT: ipak ne volis ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 18-08-08 u 22:45. |
| | |
| | #375 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Maslow, možda je ono neki ženski WC ![]() Nikad nisam imao nikakvih kontakata s njima, a samim tim, nikakvih problema. Niko mi nikad nije uspio nametnut ništa što se meni nije sviđalo. Ono što mi ne paše, jednostavno ignoriram. Pa tako i homoseksualci. Uopće mi ne smetaju. Može ih biti kolko god. Nisam išao gledat onu njihovu paradu jer me ne zanima. Ako sam ih ikad sreo, jednostavno ih nisam ni primjetio. Imam važnijih stvari za razmišljanje. Imam svojih problema, stvari koje me vesele, obaveza... Ne razbijam glavu s njima. Znam da su negdje oko mene, ali ja ih ne tražim, niti ih primjećujem. |
| | |
| | #376 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Da sad ne odgovaram svakom forumašu posebno , ovdje ću se osvrnuti na neke stvari koje su članovi ovog foruma rekli u svom komentaru na moje pisanje. Ja niti ne tražim da se netko mora složiti s mojim razmišljanjem da homoseksualnost trpam u isti koš s pedofilijom, međutim nisam niti mislio ta dva poremečaja uspoređivati u načinu obavljanja seksualnog čina ili na to da homoseksualci pristaju obostrano na seks, dok kod pedofilije djecu se obmanjuje i na prevaru i silu dolazi do seksualnog čina. Pa to zna i moja baba da se djecu na sili i prevaru seksualno iskorištava. Ja sam mislio na sam poriv za seksom, samu želju i potrebu da seks upražnjavaš tako da ti je normalno da ga imaš sa istim spolom ili s djetetom ili ms drvetom ili s magarcem ili s kokoši ili sa zidom ili sa bilo čime drugim. Još jednom ponavljam, ja govorim o porivu ili nagonu za seksom koji je za mene čisti poremećaj i kod jedne i kod druge skupine ljudi. Zato ih ja trpam u isti koš, i zato smatram da su obe skupine seksualno poremečene, a sad normalno da je pedofilija nešto što je najodvratnije na ovom svijetu i što po meni takve ljude treba maksimalno kažnjavati. Što se tiče prihvačanja i druženja s takvim osobama, to ostavljam svakome ponaosob na izbor. Ja se u takvim druženjima ne osiječam ugodno, i moje iskustvo nije mi ostalo u ugodnom siječanju. Homoseksualci su izrazizo agresivni u nametanju svojih stavova i pogleda na seksualnost te svaki iole ozbiljniji razgovor završava ili se na polovici prekida s nekakvim dosjetkama ili usporedbama sa homoseksualnim odnosima. Za mene vrlo degutantno i nepotrebno nametanje i želja za prihvaćanjem koje kod ljudi kojima je ideja homoseksualnosti strani pojam ima baš kontra efekt, odnosno ne želim se družiti s takvim ljudima. Eto tako ja mislim i tako se odnosim prema homoseksualnosti, ali isto tako poštujem i svako drugo mišljenje o njima. Meni je sasvim svejedno hoćete li se družiti s takvim osobama ili ne, moj izbor je ne i tako će ostati. | |
| | |
| | #377 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? ovo sto se tice pedofilije.... ma znam da nisi vjerojatno tako mislio, samo sam htjela da doreces misao do kraja : ) a i sviđa mi se što si bez vređanja i one neke histerije, tako tipicnih kod rasprava o gayevima, obrazlozio svoj stav.. ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #378 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Slazem se s tobom oljice ... ![]() Mislim da je dark odlicno obrazlozio svoje stavove ... I stvarno tu nemam vise sto dodati, osim da nacin na koji je dark obrazlozio svoje stavove puno govori o njemu samom (naravno mislim u pozitivnom smislu) ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #380 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? mislim da ovo nece dobro zavrsiti crno nam se pise : kako kaze moj frend uvijek , izgleda da je supak pi**a buducnosti ![]() ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.