| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? u Društvo forumu; to je jedno od ''mišljenja'' koje mi nedostaje, valjda sam ga izgubila usput pa kakvo ću imati mišljenje, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? to je jedno od ''mišljenja'' koje mi nedostaje, valjda sam ga izgubila usput ![]() pa kakvo ću imati mišljenje, ako mi frend kaže da je homo ja bih mu samo rekla dođi da te izljubim (a znam da neće pogrešno shvatit ) |
| | |
| | #386 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne bih ja rekao da se bas svi guze ,,, pa ni oni sami se ne guze bas svi ... ![]() To ovisi od osobe do osobe sto voli ... Slazem se s vama respect, sanel i wane ... ![]() Sto rade nek rade za sebe ,,, nemoj ih ni dirati ni osudjivati dok god se tebe samog to ne tice ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #389 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Ne razmišljam previše o njima. Samo neznam kuda taj svijet ide,koliko ja znam pederi nemogu zatrudnjet,pa tko če onda rađat??!! I oni žele da mi svi prihvatimo da je gay okej,yeah wright,my ass!! |
| | |
| | #390 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Kakvo mišljenje imate o homoseksualcima? Citat:
Do sad su se skrivali, ženili i pravili djecu. Ovako neće moći svoje sumljive gene prenosit na potomstvo. Još kad bi naša vlada shvatila što je to porez na neženje...
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualcima, imate, kakvo, mis ljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.

)

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!